Efter Tour de France-skuffelse: Nu bliver Jonas Vingegaards rival forstærket

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jonas Vingegaard skal med al sandsynlighed konkurrere mod Tadej Pogacar igen i næste års Tour de France.

Lige nu læser andre også

Akkurat ligesom sidste år var det den danske guldfugl, Jonas Vingegaard, der trak det længste strå ved årets Tour de France, hvor han endte i den gule trøje.

På andenpladsen var den dobbelte Tour-vinder, Tadej Pogacar, igen at finde. 

Dog ser det allerede nu ud til, at Jonas Vingegaards evige rival vil vende stærkere tilbage til næste år.

Han cykler for Team UAE Emirates, og de har netop kunne offentliggøre, at et af de største talenter inden for cykling er ny mand på holdet.

På holdets hjemmeside, har de annonceret, at den 19-årige Jan Christen fremover skal trække den hvide trøje over hovedet.

Også den unge gut ser frem til at tørne ud for Tadej Pogacars hold:

“Jeg er meget glad for at tage dette skridt i min karriere, og jeg er taknemmelig for den tillid, som Mauro, Matxin og UAE Team Emirates har vist mig. Jeg slutter mig til et af de største og bedste hold, og jeg er meget spændt på de kommende år, men også så taknemmelig over for Hagens Berman Axeon for den værdifulde oplevelse i disse måneder og for de muligheder, de gav mig”, udtaler han og fortsætter:

“Det første mål nu er at lære og vokse så meget som muligt og finde mine fødder i pro-feltet og snart score min første pro-sejr. Det er en drøm, der er blevet til virkelighed, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.”

Stortalentet har af flere omgange gjort sig bemærket i sæsonen, hvorfor han nu har scoret sig en flot kontrakt.

Anbefalet til dig