Efter tragisk dødsfald: Nu bryder Johnny Hansen tavsheden

11/07/2023

Ida Hansson

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Nu reagerer Johnny Hansen på gårdsdagens triste nyhed.

Mest læste i dag

I går kom bandet 'Kandis' med en yderst trist nyhed om, at bandets bassist er gået bort. Bassisten, Jørgen Hein, gik bort efter en kamp mod kræften.

“Det er med stor sorg at vi her til morgen har modtaget besked om at vores gode ven og bassist, Jørgen Hein i går den 9. juli tabte kampen til sin kræftsygdom og sov ind i sit hjem. Vores tanker går til Cathrine og børnene og vi håber at man vil respektere deres ønske om ro i en svær tid”, stod der i opslaget.

Jørgen Hein var med til at starte bandet 'Kandis' sammen med Johnny Hansen i 1989, så bandet har i den grad hold sammen i mange år.

Til Ekstra Bladet fortæller Johnny Hansen, at han og Jørgen Hein har kendt hinanden i 45 år, og derfor bliver savnet ekstra stort.

"Da vi startede Kandis i 89, der manglede vi en bassist. Så faldt mine tanker straks på Jørgen, der kun spille lidt af det hele. Både guitar, bas og trommer. Han var min højre wingman på scenen. Vi havde ligesom det her ping pong, som publikum elskede," siger Johnny Hansen til mediet, og fortæller samtidig, at Jørgen Hein spillede trommer da de mødte hinanden på musikskolen.

Johnny Hansen fortæller også, at Jørgen Hein ikke "kun" var bassist, men at det også var ham der håndterede bandets økonomi 'med hård hånd'.

Bandet var godt klar over, at det ikke stod godt til med deres elskede bassist.

Johnny Hansen fortæller, at Jørgen Hein ringede til ham på sin fødselsdag sidste år og fortalte, hvordan situationen var. Samtidig var han en ægte optimist, der troede på det bedste lige til den bitre ende.

Jørgen Hein efterlader sig sin kone Cathrine og parrets fælles børn.

Anbefalet til dig