Efter tre dages McCann-efterforskning: Nu er der trist nyt

Nyheder
Foto: Politi/Privat
Foto: Politi/Privat
De seneste tre dage har politibetjente, hunde og dykkere deltaget i en større eftersøgning i forbindelse med Madeleine McCann-sagen.

Lige nu læser andre også

De seneste tre dage har der foregået en eftersøgning i forbindelse med den britiske pige Madeline McCanns forsvinden. Den store eftersøgning, der fandt sted i det sydlige Portugal, er torsdag blevet afsluttet.

Det oplyser portugisisk politi ifølge nyhedsbureauerne AFP og Reuters.

Den britiske pige forsvandt tilbage i 2007. Her forsvandt hun fra sine forældres ferielejlighed i det populære turistområde Praia da Luz på Algarvekysten.

Forældrene var ikke selv til stede i lejligheden, da hun forsvandt. Derimod befandt de sig på en nærliggende tapasrestaurant, hvor de spiste middag med nogle venner.

Tirsdag blev dykkere sendt i vandet ved en dam i det sydlige Portugal. Denne dam befinder sig omtrent 50 kilometer fra det sted, hvor hun forsvandt.

Torsdag har politiet pakket sammen og forladt området. Desuden har en tysk anklager nedtonet håbet om, at det fører et gennembrud med sig.

"Selvfølgelig er der en vis forventning, men den er ikke høj," siger statsanklager i Braunschweig Christian Wolters ifølge Reuters.

Derudover har en unavngiven kilde tæt på efterforskningen afsløret over for nyhedsbureauet, at der 'intet nyt var at rapportere' efter den tre dage lange eftersøgning.

Denne udmelding har det portugisiske politi dog ikke ønsket at kommentere på.

Det var de tyske myndigheder, der fik eftersøgningen i området genoptaget. De har derfor også stillet med mandskab, som i de seneste tre dage har hjulpet aktivt til med at finkæmme området.

Umiddelbart efter den lille piges forsvinden, var det McCann-parret, der var i søgelyset hos britisk politi og britiske medier. Forældrene blev nemlig mistænkt for at have været skyld i hendes forsvinden, men mistanken blev droppet i 2008.

I dag er det tyske Christian Brückner, der er den hovedmistænkte, men han er endnu ikke blevet tiltalt i sagen.

Han afsoner i forvejen en dom i Tyskland for en voldtægt, der fandt sted i Praia de Luz. Han holdt også til i området på det tidspunkt, hvor McCann-familien holdt ferie der.

Anbefalet til dig