Efter trist udmeldelse fra NORMAL: Nu er der fantstisk nyt

01/09/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu er der gode nyheder fra kæden.

Mest læste i dag

Butikskæden, der sælger EU-importerede mærkevarer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og Frankrig, fik for kort tid siden en slem bøde.

NORMAL sikrede sig nemlig en sur smiley og en samlet bøde på 50.000 kroner, da Sundhedsstyrelsen kiggede forbi.

Det skrev B.T. via Horsens Folkeblad og RetailNews. Men det stopper ikke kæden fra at ekspandere.

Kæden har nu mere end 550 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal- og der er altså flere på vej.

Snart kommer turen til Bryggen, Vejle, hvor der venter kunderne en helt særlig butiksoplevelse. Den nye butik slår dørene op den 13. september 2023.

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser

NORMAL er meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker. Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken. Derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske. Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

"Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx L’Oréal, Gillette, Colgate og Ajax, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris", forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

"Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det faste sortiment, hele tiden nye varer hjem - også fra spændende brands, som du kun finder i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken", fortsætter Lars Bjerring i en pressemedelelse.

Kæmpe åbningsfest

Når dørene slås op til en ny butik, sker det altid med et brag af en åbningsfest, og åbningen i Bryggen, Vejle bliver ingen undtagelse: Kunderne kan her se frem til masser af events, konkurrencer, giveaways – og masser af god stemning.

"Vi glæder os altid til at give kunderne en rigtig god oplevelse – ikke mindst på åbningsdagen. Til butiksåbninger er der altid fest og farver, og det er overvældende at møde de mange positive og glade kunder", siger Lars Bjerring.

Anbefalet til dig