Efter tronskiftet: Nu vender han hjem

Af: Mie M.B

|

17/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er stadig ikke lydt nogen officiel udmelding ovenpå abdiceringen eller tronskiftet

Mest læste i dag

Grev Nikolai og hans kæreste Benedikte Thoustrup er på vej hjem efter flere måneders ophold 'down under' på et studieophold i Australien. Parret har i forbindelse med hjemrejsen benyttet lejligheden til først at udforske smukke New Zealand, men nu er tiden kommet til at vende næsen mod Danmark igen. Det er blevet bekræftet af presserådgiver for grevinde Alexandra, Helle von Wildenrath Løvgreen, over for B.T.

Greven og hans kæreste har siden 1. august studeret på University of Technology i Sydney som udvekslingsstuderende fra Copenhagen Business School. Greven, der har tilbragt semestret i Australien, forlængede sit ophold ud over det oprindelige program og fejrede sågar jul og nytår i de varme himmelstrøg. Denne forlængelse betød desværre, at han ikke var til stede i Danmark under det historiske tronskifte, hvor dronning Margrethe traf den afgørende beslutning om at abdicere.

Parret, der oprindeligt mødte hinanden på Herlufsholm, har fulgt studierne på Copenhagen Business School og deltog begge i en udvekslingsperiode i Paris. Nu, ved afslutningen af deres ophold, er grev Nikolai klar til at sætte fod på dansk jord igen i slutningen af januar.

På sine sociale medier har greve Nikolai ikke kommenteret direkte på dronning Margrethes abdiceringsbeslutning, men har delt nostalgiske billeder fra sit barndomsliv og erindringer om tiden med den daværende kronprins Frederik.

Anbefalet til dig