Efter TV 2-program: 'Årgang 0'-stjerne startet på medicin

07/09/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
'Årgang 0'-stjernen var i gang med at blive udredt, da hun var med i 'Korpset'.

Mest læste i dag

Onsdag løb første afsnit af årets udgave 'Korpset' over skærmen på TV 2.

Her blev seerne blandt andet introduceret til de nye aspiranter, der blev kastet direkte ud de ekstreme fysiske og mentale prøvelser, og det krævede blod, sved og tårer.

På listen over aspiranter i årets sæson af det populære TV 2-program finder man Mathilde Beuschau, som de fleste vil kende fra "Årgang 0". Det var dog ikke længe, man fik lov til at følge 'Årgang 0'-stjernen i 'Korpset'.

Hun måtte nemlig allerede trække stikket i første afsnit.

"Jeg er lidt ærgerlig over, at jeg smed mit nummer. Jeg ville gerne være blevet, da Rathsack spurgte, om jeg ville smide mit nummer," udtaler hun til SE og HØR.

Det var dog ikke uden grund, at den 23-årige tv-kendis valgte at smide sit nummer.

"Jeg var tæt på at gå i panik under øvelsen i vandkanten, og derfor valgte jeg at sige stop. Det var en kaotisk og ubehagelig situation, og jeg kunne slet ikke rumme det. Det var meget overvældende, og jeg ville bare gerne væk fra situationen," fortæller Mathilde Beuschau til HER&NU.

Begyndt på medicin

Efter sin deltagelse har 'Årgang 0'-Mathilde fundet ud af, at hun har ADHD.

Hvad står ADHD for?

ADHD er en forkortelse af Attention Deficit/Hyperactivity Disorder - altså forstyrrelser af opmærksomhed, aktivitet og impulsivitet.

Denne diagnosen har måske spillet en rolle for hendes tidlige exit i programmet.

"I april, da jeg var med i 'Korpset', var jeg i gang med at blive udredt for ADHD. Jeg fik dog først min diagnose i maj," forklarer Mathilde Beuschau, der nu er på medicin mod ADHD, hvilket har hjulpet hende rigtig meget.

Første afsnit af 'Korpset' kan ses på TV 2 Play netop nu. Onsdag den 13. september er der premiere på TV 2 Echo.

Anbefalet til dig