Efter uventet modstand fra Rema 1000: Mange er skuffede

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange er nu skuffede.

Lige nu læser andre også

Forventningens glæde er nogle gange den største.

Når det, man har set frem til ikke bliver forløst, er skuffelsen derfor stor, og et tilfælde af den slags har nu set dagens lys.

I Viborg er den planlagte afvikling af det klassiske motorløb, der skulle have fundet sted i maj, blevet aflyst.

Ifølge Martin Pedersen fra JP Group, som er en af løbets arrangører, er årsagen en uventet modstand fra en lokal Rema 1000-butik.

Det skriver Boosted.

I en artikel fra motor-magasinet forklarer Martin Pedersen, at selvom der var bred opbakning fra de fleste parter langs den planlagte rute, men at Rema 1000 ikke helt var med på den. Deres modstand betyder, at løbet, som skulle have været afholdt den 24.-26. maj i år, er udskudt.

Martin Pedersen udtrykker håb om at finde en løsning med Rema 1000 inden for de kommende uger. Men selv med en eventuel aftale er der ikke nok tid til at arrangere løbet i år. Derfor er løbet nu flyttet til weekenden den 23.-25. maj 2025.

Det klassiske motorløb i Viborg var tiltænkt at føre den jyske motorsportstradition videre fra Classic Race Aarhus, som desværre måtte lukke i 2021. Med aflysningen af løbet i år forlænges ventetiden for motorsportsentusiaster i regionen.

Som rapporteret af Viborg Folkeblad, har situationen omkring løbet været usikker. Det stod på et tidspunkt til at hænge i en tynd tråd, men med bekræftelsen fra Martin Pedersen er løbets skæbne for i år nu afgjort.

Selvom aflysningen er en skuffelse for mange, understreger Martin Pedersen, at der arbejdes på at sikre løbets fremtid og bevare motorløbstraditionen i Viborg.

Anbefalet til dig