Efter Venstre-exit: Dette skal Lars Løkke Rasmussen lave i fremtiden

08/1/21 10:43

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Larsloekke.dk
Nu løfter Lars Løkke Rasmussen sløret.

Siden tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen sagde farvel til Venstre efter 40 års medlemskab, har der været spekuleret meget i, hvad den erfarne politiker nu skal bruge tiden på. 

Mange har holdt på, at Lars Løkke Rasmussen var på vej til at starte et nyt parti. Fredag afslører han, at det er han ikke. I hvert fald ikke endnu. 

Løkke Rasmussen har dog et andet projekt på vej efter han sagde farvel til Venstre. Udmeldelsen kom umiddelbart efter, at Lars Løkke Rasmussen var vendt hjem til Danmark efter at være sejlt over Atlanterhavet. Det skete som deltager i et kommende reality-tv program på Discovery+, hvor kendte danskere bider skeer med en atlantoverfart. 

Efter sin ankomst hjem fortalte Lars Løkke Rasmussen, at den lange tur over havet havde givet ham rigelig tid til at tænke over sin fremtid. Nu løfter han sløret for i hvert fald en af sine umiddelbare planer.

Vær med

Afsløring skete fredag på hjemmesiden larsloekke.dk. Her inviterer Lars Løkke Rasmussen danskerne til at være med i det, som han kalder et nyt "mødested". 

I en tekst på hjemmesiden forklarer Løkke, hvad han tænker, når han skriver mødested.   "Danmark har mange partier, og man skal ikke lave et nyt, hvis det ikke føles rigtigt helt ind i marven. Men måske er der basis for et nyt mødested," skriver Lars Løkke Rasmussen, inden han tilføjer:

"Unge ville nok kalde det en bevægelse. Jeg foretrækker at kalde det et mødested,' står der på hjemmesiden."

Endnu ved han ikke, hvad det nye mødested potentielt kan udvikle sig til. 

"'Måske bliver det ’bare’ som en velkommen inspiration og aktiv støtte for mig i mit virke som folketingspolitiker – måske bliver det noget meget større," skriver Lars Løkke Rasmussen.