Efter vild dom: Amber kan ikke betale

02/06/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Nu hvor den vanvittige retssag mellem Johnny Depp og Amber Heard efter seks lange uger er afsluttet, rejser det spørgsmål om, hvorvidt parterne har mulighed for at betale.

Mest læste i dag

Amber Heard blev som bekendt, dømt til at betale Johnny Depp 15 millioner dollars (knap 105 millioner danske kroner) for æreskrænkelser.

Amber slipper dog billigere, da reglerne i Virginia siger, at det max er muligt, at modtage 10,350 millioner dollars (knap 71 millioner dollars) i erstatning.

Derudover fik Amber medhold i et af sine anklagepunkter mod eksmanden og blev derfor tilkendt en mindre erstatning på 2 millioner dollars (knap 14 millioner danske kroner).

Amber står altså til, at skulle betale 8,35 millioner dollars (58 millioner danske kroner) til eksmanden. 

Amber Heards advokat har udtalt sig efter hendes forbløffende tab og siger, at skuespillerinden ikke er i stand til at betale de 8,35 millioner dollars i erstaning, som hun skylder Johnny Depp. Det skriver daily mail

Advokat Elaine Charlson Bredhoft, der repræsenterede Heard under retssagen, optrådte på Today Show torsdag og sagde, at Heard har “fremragende grunde” til at appellere dommen og planlægger at gøre det. 

Adspurgt om Amber vil være i stand til, at betale den erstatning hun skylder Johnny Depp, efter at en jury havde givet ham medhold i hans anklager om, at hun løj ved at beskylde ham for misbrug under deres ægteskab, svarede advokaten:
“Nej, absolut ikke.” 

Advokat Elaine Bredhoft redegør ydermere for, at juryen i sagen var blevet påvirket af den offentlige mening, herunder de sociale medier, på trods af, at de havde fået strenge ordrer fra dommeren på ikke at læse om sagen uden for retten. 

Hun mener, at Depps juridiske team har prøvet at dæmonisere Amber og undertrykke beviserne.

Anbefalet til dig