Efter 'Vild med dans'-exit: Nu taler Jens Werner

Af: Thea Andersen

|

14/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu taler han om sit 'Vild med dans'-exit.

Mest læste i dag

Efter 17 år som dommer i det populære danseprogram 'Vild med dans' har Jens Werner besluttet sig for at stoppe, og nu åbner han op omkring sit exit.

Det gjorde han i lørdagens episode af DR-programmet 'Det store talkshow', hvor værterne Cecilie Hother og David Mandel stiller store spørgsmål til store personligheder.

I episoden kom samtalen naturligt ind på emnet 'Vild med dans', og her blev den erfarne dommer spurgt ind til baggrunden for hans beslutning om at forlade dommerpanelet.

Det skriver BILLED-BLADET.

"Jeg har følt i lidt tid, at jeg skal stoppe, imens legen er god. Jeg har det ikke så godt med at blive bestemt over, så jeg vil hellere stoppe selv, mens jeg selv synes, at jeg kan levere i forhold til den entusiasme og professionalisme, som TV 2 og 'Vild med dans' kræver," fortalte Jens Werner i programmet og tilføjede:

"Så tror jeg, det er bedre at sige, nu stopper vi, imens det hele går godt."

I samme måned, som TV 2 bekræftede hans 'Vild med dans'-exit, oplyste hans familien i en pressemeddelelse, at han var blevet ramt af kræft, men det blev der ikke fokuseret på i radioprogrammet, ifølge BILLED-BLADET.

Ud over at have været dommer i 'Vild med dans', kan Jens Werner også bryste sig af at have en glorværdig karriere som professionel danser bag sig. Blandt andet kan han bryste sig at have været både dansk-, nordisk-, europa- og verdensmester i dans.

Ifølge Ekstra Bladet vandt han titlen som verdensmester tilbage i 1994, hvor han gik hele vejen under VM i standarddans. Her vandt han sammen med partneren Charlotte Jørgensen.

Derudover har han sin egen danseskole og er også forfatter, foredragsholder og konferencier.

Privat danner han par med danseinstruktøren Anette Werner, som han også deler børnene Nicolai og Isabella med.

Du kan lytte til episoden med Jens Werner her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig