Efter voldsom oplevelse: Nu taler Anders og Torben ud

Nyheder
Tvillingerne i deres restaurant i Thailand i 'Anders og Torben'. Foto: TV 2
Tvillingerne i deres restaurant i Thailand i 'Anders og Torben'. Foto: TV 2
Nu er der nyt fra Anders og Torben.

Mest læste i dag

Tvillingerne Anders og Torben, er netop nu, aktuelle i sit eget nyt program på TV 2.

I programmet med titlen 'Anders og Torben', følger vi nu de to tvillinger på nye eventyr.

Blandt andet kan seerne følge med, når tvillingerne tager til Reality Awards, og når de er ude at se på en båd, for at opfylde drømmen om at sejle til Thailand.

Anders og Torben var involveret i et biluheld på deres vej til en optagelse forrige tirsdag. Uheldet fandt sted i en travl bytrafik, hvor der var mange vidner til hændelsen.

Det skriver Newsner.

Efter at have talt med øjenvidner og gennemgået overvågningsbilleder fra stedet, er Anders og Torben fast besluttede på at forklare, at uheldet var forårsaget af en anden bilists uopmærksomhed, der pludselig skiftede bane uden at give signal. Dette tvang Anders og Torben til at bremse brat for at undgå kollision.

Selvom deres bil blev beskadiget, kom både Anders og Torben heldigvis ud af uheldet uden alvorlige skader. De var dog nødt til at aflyse optagelsen den dag og fokusere på at håndtere de praktiske forhold omkring uheldet.

Anders og Torben ønskede at afklare, at uheldet ikke skyldtes nogen fejl på deres side, men snarere den uopmærksomme handling fra en anden bilist. De opfordrer også til, at alle bilister forbliver opmærksomme og følger trafikreglerne for at undgå sådanne situationer i fremtiden.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig