Efterforsker forklarer: Derfor lyver kvinde, der hævder at være Madeleine McCann, IKKE

Af: Ida Hansson

|

30/03/2023

Nyheder
Foto: Politi
Foto: Politi
Der er mange spekulationer om kvinden, Julia Wendell, der hævder at være den forsvundne Madeleine McCann.

Mest læste i dag

Kvinden, der hævder at være Madeleine McCann, "lyver ikke", ifølge en privatdetektiv, der hjælper hende med at afsløre sandheden.

Julia Wendell, den polske kvinde, der hævder, at hun muligvis er det forsvundne barn, dukkede op i det amerikanske talkshow Dr. Phil mandag (27. marts) for at fortælle sin historie og fremlægge "beviser" for sin sag.

Og psykologe og selvudråbt 'medium' Dr. Fia Johansson, som har hjulpet Julia i hendes søgen efter svar, var ved hendes side gennem hele episoden for at bakke op om hendes påstande.

"Jeg prøvede at stille hende nogle spørgsmål på en anden måde. Hvert eneste svar kom tilbage præcis på samme måde," sagde Dr. Johansson til tv-værten.

"Normalt når vi [opfinder] historier, har vi ofte nogle ændringer midt i det hele, fordi det ikke er en sand historie. Alle de historier, hun fortalte om de minder, de tanker, de billeder, de visioner, det var præcis det samme. Så jeg tror ikke på, at hun lyver om minderne eller visionerne. Jeg tror, ​​hun husker ting, hun forsøger at forbinde med de tanker, og hun forsøger at navigere i dem, at 'er det virkelig muligt, at jeg var der på det tidspunkt'," afsluttede Dr. Johansson.

Showet viste også Julia genkalde sit tidligste minde, som hun siger er det eneste, hun har fra før hun fyldte otte. Det skriver Daily Star.

Det er blevet hævdet, at erindringen ligner beskrivelser af det sted, Madeleine blev taget fra på en familieferie i Praia da Luz, Portugal, i 2007.

"Før otte har jeg kun denne ene tidlige hukommelse med strand og vand, som hav eller strand, og der var skildpadder og børn, der forsøgte at fange skildpadder og tage dem [i] deres hænder," forklarede den 21-årige.

"Og jeg husker lyse bygninger, som hvide eller en meget lys farve... sollys på bygningen," tilføjede Julia Wendell.

Julia er nu i USA og venter på resultaterne af tre DNA-prøver og en genetisk test, som vil være det første skridt til at afgøre, om hun er det forsvundne barn eller ej.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig