Efterladt i lukket papkasse midt på meget trafikeret vej

De seks killinger sad i papkassen, da de blev fundet af et ungt par. Foto: Dyrenes Beskyttelse

I midten af juni blev seks killinger fundet i en gammel papkasse. Killingerne var dumpet midt på en meget trafikeret vej.

I starten af juni fik et ungt par et stort chok. De kom kørende hen ad en trafikeret vej, hvor de pludselige så en papkasse stå, midt på vejen. Hurtigt fik de kørt deres bil ind til siden, hvorefter de skyndte sig ud for at tjekke kassen. Det viste sig at være en virkelig god ide!

Papkassens kassens indhold var nemlig lyslevende. Indeni sad 6 små killinger og kaldte på deres mor. Det fortæller Dyrenes Beskyttelse i en pressemeddelelse. 

Læs også

Hjerteløst: Kvinde gør sig umage for at sparke parrende svane

Advarer

Den unge kvinde og den unge mand skyndte sig at flytte papkassen og få killingerne væk fra den trafikerede vej. Kassen stod midt på vejen, så hvis blot en bilist ikke var kørt udenom, var de 6 små killinger blevet mast under en bil.

De 6 killinger er nu blevet kørt på Roskilde internat, hvor de er blevet sendt ud i en plejefamilie. Killingerne viste sig at være fra forskellige kuld, da de havde forskellige størrelser. De tre yngste var bare 2 uger gamle.

Killingerne har det efter omstændighederne godt, men internatsmedarbejder Carina er stadig rystet over situationen:

"De 6 killinger var efterladt på en meget trafikeret vej, så det var mere held end forstand, at papkassen ikke blev kørt over. Vi kan ikke sige det nok gange, men dumping er bare aldrig løsningen," fortæller Carina.

Dyrenes Beskyttelse opfordrer derfor til, at bilister holder ind og tjekker, hvis de ser forladte papkasser eller andre underlige genstande langs vejene. Bare den her sommer er der fundet killinger i papkasser, sportstasker, transportbure og plastikposer.

Læs også

Siger undskyld: Konge beklager fortiden dybt

Bedre start på livet

De 6 killinger er nu kommet ud i pleje, så de får den bedste start på livet efter at være blevet svigtet. Her får de alt den omsorg og kærlighed de har brug for. Når de er 12 uger, kommer de retur til Roskilde Internat og skal derefter finde deres nye, kærlige hjem.

Læs også

Fanget i færdselskontrollen: "Jeg fandt dem i skraldespanden"