Efterskole melder ud: 32-årig sigtet for voldtægtsforsøg på elev

26/04/2023

Mathias Busekist

Foto: Politi
I november 2022 blev en elev på Sorø Gymnastikefterskole overfaldet på skolens område.

Mest læste i dag

Sorø Gymnastikefterskole bekræfter nu, at den 32-årige sigtede i 2022 skulle have truet en elev med en kniv og forsøgt at voldtage hende.

Heldigvis fik eleven kæmpet sig fri.

Og nu kan Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fortælle, at de har sigtet den 32-årige i sagen.

Det er samme mand, som allerede er sigtet for voldtægt og frihedsberøvelse af en 13-årig pige, der forsvandt fra Kirkerup i midten af april.

Pressemødet informerede videre om, at han også er blevet sigtet for drabet på Emilie Meng samt frihedsberøvelse og voldtægt.

Den triste udvikling har fået Sorø Gymnastikefterskole til at reagere med et opslag på Facebook.

"Vi har siden november været påvirket af overfaldet, og mange elever har været utrygge ved at bevæge sig alene rundt i området. Vi har løbende haft samtaler med flere elever, som har haft behov for at vende de tanker, der er opstået i forbindelse med overfaldet," skriver de, hvorefter de bekræfter, at de ved nyheden om sigtelsen havde samlet alle skolens elever for at overlevere dem nyheden.

"Vi er rystet, men også lettet over, at der er skred i sagen. Eleverne har fået at vide, at det er helt normalt med en eller anden følelsesmæssig reaktion, i forbindelse med sigtelsen. Reaktionerne er forskellige, og vi vil naturligvis give eleverne ekstra mulighed for at tale med en voksen. Elevernes forældre er ligeledes informeret om sigtelsen."

Nu vil fokus være rettet mod at hele sårene, som den triste hændelse har efterladt dybt i eleverne samt skolens personale.

Slutteligt sendes varmeste tanker til eleven og hendes familie samt de berørte af sagerne fra Kirkerup og Emilie Meng.