Ejer badede killing i lim og smed den på gaden

27/11/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Lille due, som killingen kaldes, er i bedring. Foto: Screenshot fra Instagram, @dranane
En lille killing blev fundet på gaden med fjer klistret til sin lille krop. Den var badet i lim og kunne praktisk talt ikke bevæge sig.

Mest læste i dag

En killing er blevet efterladt på gaden af sin grusomme ejer overdækket af lim. Den blev herefter reddet af dyrlæger fra en næsten sikker død.

Den lille kat var kun en måned gammel, da den blev fundet på gaderne i den chilenske hovedstad Santiago. Dyrlægerne er sikre på, at den tidligere ejer må have badet killingen i lim inden den er smidt ud på gaden for at lide en frygtelig død.

Da den lille killing blev fundet, vejede den kun 200 gram og led af dehydrering, hypotermi og hypoglæmi. 

Nu er katten heldigvis i bedring, og en af de dyrlæger, der har plejet den ulykkelige killing tror på, at den vil komme sig fuldstændig.

”Vi bliver nødt til at bade hende, så huden ikke bliver for irriteret,” forklarer hun. Killingen er allerede i bedring og er begyndt at spise og drikke normalt.

Killingen er blevet døbt 'Lille due' fordi den havde fjer påklistret til sin krop, da den blev fundet. Limen er nu fjernet, og Lille due kan nu bevæge sig frit.

Selvom dyrlægerne tror, at Lille due kommer sig fuldt, så er der stadig problemer med dens nyrer. Katten skal adopteres af en ny familie, så snart den er frisk nok til det. 

 

Anbefalet til dig