Ekspedient i Rema 1000 åbnede kassen: Få sekunder efter havde kamera fanget bizar situation

Nyheder
Genrefoto: Shutterstock
Genrefoto: Shutterstock
Få sekunder efter ekspedienten åbnede kassen, skete noget yderst uventet.

Lige nu læser andre også

I de danske dagligvarebutikker oplever medarbejderne en bred vifte af begivenheder, der spænder fra positive til mindre ønskværdige. 

Søndag aften blev personalet hos Rema 1000 på Trøjborg i Aarhus udsat for en af de mindre ønskværdige oplevelser, da et bizart tyveri fandt sted.

Østjyllands Politi modtog en anmeldelse klokken 21:23 fra supermarkedet på Trøjborgvej.

Ifølge politiets døgnrapport havde en mandlig ubuden gæst formået at stjæle flere tusinde kroner fra et af kasseapparaterne. 

Det skriver Din Avis Aarhus.

Tyveriet fandt sted i et øjeblik, hvor ekspedienten åbnede kassen, og gerningsmanden var klar til at gribe chancen. 

Han stak hurtigt hånden ned i kassen, greb nogle sedler og forlod butikken i høj fart. Heldigvis fik politiet forholdsvist nemt identificeret gerningsmanden. 

Overvågningskameraerne i butikken havde fanget øjeblikket, hvor han havde taget pengene, og en opmærksom betjent kunne genkende ham på optagelserne. 

Kort tid efter blev en 40-årig mand anholdt og sigtet for tyveri.

Tyveriet hos Rema 1000 på Trøjborg virker også som en påmindelse om de udfordringer, som dagligvarebutikker og deres personale står over for af og til. 

Det er ikke blot det positive aspekt af at hjælpe kunder og gøre deres indkøb behagelige, men også at være på vagt og håndtere uventede situationer.

Anbefalet til dig