Ekspert: 4 tips til at holde varmen i sengen- og spare penge samtidigt

01/12/22 06:12

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En interiørekspert har afsløret sine bedste tips til, hvordan man kan holde varmen i sengen på kolde nætter-uden at skulle tænde for varmen.

Mens leveomkostningskrisen fortsætter, leder mange mennesker over hele landet efter måder at spare på deres energiomkostninger, efterhånden som brændstofpriserne stiger.

Med vinteren, der hurtigt nærmer sig, vil mange være tilbageholdende med at skrue for meget op for varmen, men vil stadig gerne holde varmen og få en god nats søvn.

Koldt vejr kan dog påvirke din søvnkvalitet negativt. Det skriver The Sun. Simple hacks såsom at ændre placeringen af ​​din seng eller drikke en varm, mælkeagtig drink kan have stor indflydelse.

FLYT DIN SENG
Placeringen af ​​din seng kan have indflydelse på, hvor varm du føler dig om natten. Står din seng i nærheden af ​​et vindue, selvom den har termoruder, kan kulden udefra trænge igennem og påvirke din søvn. Overvej at flytte den til den anden side af rummet i stedet for.

VARM MÆLK
For at varme dig selv inden sengetid skal du skabe en rutinen med en varm mælkedrink om aftenen. Drikken vil ikke kun varme dig indefra, men mælk indeholder tryptofan, som hjælper kroppen med at forberede dig til søvn.

MØRKLÆGNING
Når det bliver mørkt udenfor, skal du lukke dine persienner og gardiner for at holde varmen i timerne op til din sengetid.

Når det kommer til at tænde for varmen, så hold den om muligt kun i dit soveværelse - og sørg for, at alle døre er lukket uden træk fra andre områder af dit hjem.

VARME DUNK
Spar på energien og varm din krop op i sengen ved at bruge en varmedunk. Varmen skabt fra dunken kan også hjælpe med at få en afslappende nattesøvn, da varmen forbedrer blodgennemstrømningen rundt i kroppen.

Prøv også at placere den i din seng, mens du gør dig klar til at sove, da den varmer din madras og dyne op, så du kan hoppe ned i en lun seng.