Ekspert afslører: Her bør du aldrig placere dit juletræ

08/12/22 10:52

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En ekspert har forklaret det eneste sted, du aldrig bør placere dit juletræ.

Vi nærmer os jul, og mange er derfor begyndt at dekorere sine hjem med alt lige fra smukke dekorationer til peberkagehuse.

Hvis du har fået dig et rigtigt træ, har en haveekspert nu afsløret, hvor du aldrig bør placere dit træ.

Monty Don skrev på sin blog og delte en praktisk liste med råd til alle, der ønsker at få deres juletræ til at holde så længe som muligt.

"Placer ALDRIG dit juletræ ved en radiator. Den vil reagere ved straks at miste sine nåle," forklarede han.

Den berømte gartner fortsatte med at afsløre, hvor i dit hjem juletræer er bedst egnede til at stå, og tilføjede: "Hold det så køligt som muligt. Alle disse træer har tilpasset sig til at klare koldt vintervejr, og vil reagere på centralvarmevarme ved at tabe nålene for at spare på fugten. En gang eller entre er ideel."

Eksperten kom også med en forklaring på, hvordan du skal vande dit træ.

"Få et træ med rødder, hvis det er muligt, selvom du ikke har til hensigt at plante det. Kom den i en stor spand, og fyld den med sand eller kompost. Sand er perfekt til de få uger, som træet vil være indendørs. Vand det og hold sandet fugtigt," sagde han.

Det ideelle tidspunkt at sætte træet op er den 28. november, hvis du planlægger at tage det ned den 1. januar. Det skriver Heart.uk.

"Den dag, du køber dit juletræ, er en af ​​de vigtigste beslutninger, hvis du vil sikre dig, at det stadig er intakt i hele julesæsonen," sagde Flowercard-chef Liam Lapping.