Ekspert hævder: Diana ville have støttet Harry i at ‘bryde fri’ fra de kongelige

28/08/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Prinsesse Diana ville have støttet prins Harrys beslutning om, at bryde fri fra monarkiet, ifølge en kongelig ekspert.

Mest læste i dag

Næsten 25 år efter hendes død er prinsessen af Wales stadig berømt for at være en ukonventionel royal personlighed. 

Hendes frie ånd synes også at have børstet af på hendes yngste søn. 

Ingrid Seward, der huskede, at hun første gang mødte prins Charles’ første hustru i begyndelsen af 1980erne på en kongelig turné, sagde, at hun måske havde forstået Harrys behov for uafhængighed.

Hertugen af Sussex sendte chokbølger gennem kongehuset, da han trådte tilbage som højtstående kongelig og flyttede til Californien, hvor han nu opdrager sine to børn. 

Ingrid skriver i et debatindlæg: 

“Diana ville have været ked af at tro, at hendes elskede drenge ikke var på talefod.” 

Men hun kunne også have været klog nok til at forstå, at Harry havde brug for sin uafhængighed af kongehuset, som hun faktisk også havde, og at han måske var nødt til at løsrive sig fra kongehuset, for at kunne opdrage børnene, som han ville. 

Hun siger: 

“Hun ville have været imponeret over, at han har formået at skabe den familie, hun selv havde ønsket sig så meget, med en kærlig partner og tilsyneladende veltilpassede og glade børn, der indtil nu har levet et liv stort set væk fra offentlighedens søgelys.” 

“Prins Williams insisteren på ikke at sende sine børn på kostskole var påvirket af Diana, som havde det skidt, når hendes drenge var væk i skolen, men det skulle de simpelthen.” 

Hun beskrev yderligere, Diana som en, der moderniserede monarkiet uden at vide, at hun gjorde det.

Ingrid sagde, at Diana var en omsorgsfuld og empatisk prinsesse, hvis sårbarhed fik folk til at kunne lide hende for andet end hendes skønhed og succes.

Prinsesse Diana døde i en bilulykke i Pont de l’Alma-tunnelen i Paris under en jagt med paparazzier, men hendes arbejde, især i velgørenhedssektoren, huskes stadig.

Ekspertens kommentarer om den verdensberømte prinsesse og hendes forhold til sine børn kommer, efter at det blev afsløret, at de ikke vil markere hendes bortgang sammen. 

På årsdagen for ulykken onsdag, vil brødrene mindes hende med deres egne koner og børn. Det skriver Metro.

Anbefalet til dig