Ekspert hævder: Prins Harry har hjemve og savner sin familie og venner

18/9/22 10:50

Naja Radik

Foto: Rt/Francis Dias/Ritzau Scanpix
Angela Levin mener, at prins Harry bør undskylde over for prins William, for at brødrene kan forsones, mens de begge sørger over tabet af deres bedstemor, og siger, at hertugen af Sussex har mistet kontakten med militæret.

Prins Harry har hjemve og har mistet kontakten med sine militære venner, har en kongelig kommentator hævdet. 

Angela Levin, stillede spørgsmålstegn ved, om hertugen af Sussex faktisk nyder sin amerikanske livsstil, idet han har lagt sine kongelige pligter på hylden og er flyttet til Californien med sin hustru Meghan Markle.

Harry og Meghan var i Storbritannien, da dronningen døde, og hertugen er blevet set offentligt med sin bror William, flere gange siden, noget der ellers er blevet mere og mere sjældent i de senere år. 

Søskendeparret gik sammen for at se hyldesten til den afdøde monark uden for Windsor Castle, sammen med hver deres hustru og var sammen med dronningens seks andre børnebørn til en vagt, mens hun ligger i Westminster Hall.

Angela mener, at deres fælles sorg kan være en tid for brødrene til at forenes, men sagde, at for at kunne det, bliver Harry nødt til at undskylde til prins William. 

“I kølvandet på dronningens død, er Harry blevet katapulteret tilbage i familiens fold, og kong Charles og prins William har virkelig rakt ud til ham,” siger hun, ifølge Mirror.

“Jeg synes, William har opført sig enormt anstændigt. Harry er nummer seks i rækken og er blevet placeret som sådan. Men for at stabiliteten kan skabes, skal der være kompromis fra begge sider, men mest fra Harry.”

Angela tilføjede, at Harry tidligere havde fortalt hende, at han virkelig gerne vil støtte William, når han til sidst arver tronen.

Hun sagde dog, at efterfølgende interviews, især Harry og Meghans tv optræden med Oprah Winfrey, hvor de kritiserede den kongelige familie, har efterladt sår, der kræver heling.

For at det kan ske, siger Angela, at Harry skal undskylde, før de kan komme videre, og spekulerede i, at prins William måske vil have forsikringer fra sin bror om, at ingen fremtidige samtaler vil blive lækket til medierne.

Hun opfordrede også hertugen til at forhindre udgivelsen af hans erindringer og fortalte ham, at manuskriptet skal i skraldespanden. 

Angela udtrykte sin bekymring for, at hvis brødrene ikke forsones nu, kan det være, at der ikke er nogen anden fremtidig mulighed for, at gøre det.

Hun hævdede også: 

“Jeg får at vide, at Harry har hjemve og savner familien, vennerne og militæret, som han ikke længere er i kontakt med.” 

Mens hun samtidig erkendte, at Harry nyder at være sammen med Meghan og deres børn Archie og Lilibet, spekulerede hun i, at han måske ikke nyder andre aspekter af deres liv i Amerika. 

Og hun mener, at amerikanerne er ved at miste interessen for parret, fordi de ikke har meget andet at tale om, end at snakke dårligt om hans familie og belære folk om hvad man skal gøre, uden at gøre det selv.