En ekspert har advaret mod at gøre det 'vi altid har gjort', når det kommer til, hvordan vi opbevarer vores karton mælk.
De fleste af os opbevarer vores mælk i dørhylden til køleskabet, men det er langt fra 'det rigtige at gøre'.
En ekspert har for nylig forklaret, at hun ikke anbefaler at opbevare sine drikkevarer i dørhylden til køleskabet. Samtidig har hun forklaret, at der findes en bedre måde at organisere sin mad og drikkevarer i køleskabet, så det holder længere.
Fødevaresikkerhedsmedarbejder Theresa Keane har delt, at et vis område i køleskabet normalt er køligere og vil sikre, at din mælk og andre drikkevarer holder længere.
I stedet for at opbevare den dér, hvor 'vi altid har gjort', anbefaler hun at opbevare den på hylderne.
"Dette gælder især, hvis dit køleskab ikke er køligt nok," siger hun til Metro.co.uk, og tilføjer:
'Hold altid øje med, hvor kold din mælk er at drikke eller røre ved. Mælkebeholderen skal være for kold til at holde. Så køb kun den mængde mælk, du ved, du kommer til at bruge relativt hurtigt. Køb småt og ofte.'
Undgå blandingen af rå og spiseklar mad
Med hensyn til opbevaring af fødevarer siger Theresa, at hovedformålet er at undgå at blande rå og spiseklar mad, også kaldet krydskontaminering.
Hun forklarer, at rå fødevarer som råt kød og fisk bør opbevares på den nederste hylde i køleskabet. På den måde undgår man krydskontaminering og eventuelle dryp af blod.
Rå grøntsager og andet løs mad bør opbevares i en lukket beholder på en hylde over de rå fødevarer. En lukket beholder vil på samme måde gøre, at de kan holde længere.
Derudover opfordrer hun, at man så vidt muligt undgår at overfylde sit køleskab, da det vil forværre cirkulationen af den kolde luft.