Ekspert svarer nu på det spørgsmål, alle har stillet om Mikkel Hansen

Nyheder
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Eksperten er slet ikke i tvivl.

Mest læste i dag

I torsdagens DM-semifinale mellem Aalborg Håndbolds og Skjern viste Mikkel Hansen sig frem fra sin bedste side.

Han spillede en stor kamp, hvor han bidrog med flere mål, hvilket imponerede både fans og eksperter, herunder Peter Bruun Jørgensen, der er håndboldekspert for TV 2 Sport.

"Mikkel Hansen gjorde et fantastisk godt indtryk. Det var en Mikkel Hansen, synes jeg, der var meget, meget hurtigere på fødderne, end jeg har set ham længe. Og så kommer der de her projektilmål, og det er jo noget, som Nikolaj Jacobsen (landstræner, red.) gerne vil have i forhold til OL. At Mikkel Hansen er mere farlig."

Under opgøret, der fandt sted på hjemmebane i Aalborg, scorede Hansen på fire ud af fem forsøg i åbent spil. Derudover scorede han også et straffekast og lavede tre målgivende afleveringer.

Mikkel Hansens evner som både målscorer og playmaker blev tydeligt demonstreret torsdag aften, og ifølge Peter Bruun Jørgensen bør der ikke være nogen tvivl om, hvorvidt Hansen skal med til OL.

I hvert fald hvis han kan præstere på samme niveau, som han gjorde torsdag:

"Så er han fuldstændig umulig at komme uden om. Hvis han spiller på det niveau, vi så i går, er der jo slet ingen tvivl. Så skal Mikkel Hansen med til OL", lyder det fra eksperten, som dermed giver svar på det OL-spørgsmål, alle har stillet om Mikkel Hansen.

Mens Nikolaj Jacobsen fortsat er i tænkeboks, står det klart, at Mikkel Hansen stadig har det niveauet, der gør, at han kan spille med på øverste hylde.

Den bemærkelsesværdige præstation torsdag har uden tvivl styrket Mikkel Hansens chancer for at afslutte sin karriere med endnu en stor international turnering, hvilket både fans og eksperter håber på.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig