Eksperter hævder: Putin frygter for sit liv

18/08/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Eksperter hævder, at den russiske præsident frygter for sit liv.

Mest læste i dag

Den eneste måde at påvirke Putin på er at forbyde russere at komme ind i EU og dermed forårsage national vrede, har Ukraines præsident Volodymyr Zelensky udtalt.

"Denne person har ingen anden frygt end frygten for sit liv. Hans liv afhænger af, om han er truet af sin befolkning eller ej. Intet andet truer ham," sagde Zelensky til Washington Post.

I mellemtiden kæmper Putins styrker efter et væld af tilbageslag – herunder sænkningen af ​​dets flagskib Moskva, som ukrainske styrker ramte med antiskibsmissiler den 14. april. Det skriver The Sun.

Russiske styrker kæmper også, fordi de har mistet mange af deres jetfly og ikke længere har kontrol over den strategisk vigtige Snake Island, ifølge MoD.

"Overfladefartøjerne fra Ruslands Sortehavsflåde fortsætter med at forfølge en ekstremt defensiv holdning, med patruljer generelt begrænset til farvande inden for syne af Krim-kysten," sagde MoD i en erklæring.

Danmark accepterer ny hjælpepakke til Ukraine

Præsident Zelenskyy meddelte tirsdag, at under en samtale med Danmarks premierminister blev en ny hjælpepakke færdiggjort.

På mødet diskuterede Danmark også yderligere sanktioner mod Putin og Rusland.

Snesevis af demokratiske nationer har lovet at støtte Ukraine, mens Putin fortsætter sin blodtørstige invasion.

Anbefalet til dig