Eksperter: Hun vinder Vild med Dans

Foto: Magnus Eckstrøm/TV 2

Det første program af 'Vild med Dans' blev sendt i går aftes, men der komme angiveligt ikke til at være meget spænding om, hvem der vinder. Bookmakeren Bet25 har nemlig en ganske klar favorit.

I går aftes gik det løs igen, da TV2 satte gang i den nye sæson af 'Vild med Dans'. Inden programmet blev sat i gang, var der dog allerede en ganske stor favorit til at løbe med titlen som vinder af programmet.

Bookmakeren Bet25 vurderede således torsdag i en pressemeddelelse, at særligt to deltagere er favoritter til at vinde den attende udgave af det populære danseprogram.

Læs også

Populær bagerkæde politianmeldt efter ulækker afsløring

Især to af de kendte nydansere kan gøre sig forhåbninger om at stå med ’Vild med dans’-trofæet efter den sidste udsendelse.

"Det er altid svært at udpege favoritter, når vi endnu ikke har set nydanserne udfolde sig på dansegulvet, men vi vurderer, at Lise Rønne har den største chance for at vinde ’Vild med dans’ til odds 3.00," siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25.

Favoritstemplet til den 42-årige tv-vært har to årsager.

"For det første tror vi, at Lise Rønne er populær blandt dem, der ser ’Vild med dans’. De kender hende fra X Factor som en smilende og sympatisk tv-vært. For det andet er Silas Holst hendes professionelle dansepartner, og han er om nogen kongen af ’Vild med dans’," siger Morten Olsen i pressemeddelelsen og henviser til, at han har danset sig i finalen i syv ud af de otte sæsoner, han har deltaget i.

"Tilsammen udgør de en stærk duo, der uden tvivl kan se frem til mange stemmer fra folk hjemme i stuerne," fortsætter Morten Olsen.

Også en favorit

Bet25 vurderer samtidig, at svømmeren og den tredobbelte OL-medaljevinder Pernille Blume, der skal danse sammen med Morten Kjeldgaard, er programmets andenstørste favorit. 

"Pernille Blume er vant til at presse sig selv, være disciplineret og skulle præstere. Kan hun overføre det til danselokalet og dansegulvet, kan hun komme langt," siger Morten Olsen.

Som tredjefavorit har selskabet det kvindelige par Freja Kirk og Claudia Rex til odds 8.00. Bookmakerens mest usandsynlige vindere er entertaineren Jacob Haugaard og skuespilleren Jannie Faurschou. De giver begge odds 75.00 for at løbe med sejren.

Læs også

DMI: Nu begynder vejrskiftet