Eksplosiv vækst: Særligt én del af danskerne kan ikke få nok

24/02/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Danskerne elsker at dyrke sin skønhed.

Mest læste i dag

Eksplosiv vækst har været kendetegnet for det kosmestiske marked de seneste år, og internationale undersøgelser viser fortsat vækstrater på over 10%. Sygeplejerske Ida Bille Brahe startede i 2003 markedet i Danmark, da hun slog dørene op for de ikke-kirurgiske behandlinger på Kongens Nytorv.

I dag er N’AGE en kæde med syv klinikker i Danmark, som årligt laver mere end 20.000 behandlinger indenfor laser, injektioner, ultralyd og fedtfrysning.

Kæden har klinikker over hele lanet, men det er særligt københavnerne, der er vilde med at pleje sin skønhed. Det oplyser N’AGE i en pressemeddelelse.

Nu åbner kæden nemlig sin tredje klinik indenfor en radius af 5 km. Den nyeste klinik på 450 kvadratmeter ligger i de gamle kasernebygninger på Østerfælled Torv.

”Det er en tillidssag at lægge sit ansigt i hænderne på en kosmetisk sygeplejerske. Derfor er det alfa og omega for kunderne, at de kan stole på, at vi har mange års erfaring med håndværket”, siger administrerende direktør Sanne Lønskov og fortsætter:

”Sikkerhed for et smukt, naturligt og sikkert resultat er kundernes største prioritet, og derfor har vores teams mange års erfaring og gennemgår hele tiden uddannelse i teknikker og sikkerhed for at forfine håndværket”.

Kæden findes i Odense, København, Aarhus og Vejle.

 

Anbefalet til dig