Ekstrem kulde på vej mod Danmark: DMI melder om -15 grader

Af: Ida Hansson

|

13/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kulden har for alvor bidt sit fast i Danmark, og den har ikke tænkt sig at slippe grebet lige foreløbigt.

Mest læste i dag

Hvis du ikke har fået hentet den varme vinterdyne endnu, så er det ved at være på tide at få det gjort. DMI melder nemlig ud i deres syvdøgnsprognose, at det fremadrettet kommer til at blive endnu koldere end det er i øjeblikket, og at vi kommer til at nærme os de -20 grader.

Helt så galt bliver det dog ikke i denne uge, men vi kommer godt på vej derned.

Fredag aften og natten til lørdag fortæller DMI nemlig, at vi får klart vejr og temperaturer helt ned til -15 graders frost.

Dagene op til ventes vi i løbet af natten at have mellem -8 og -10 graders frost, så det er alligevel et pænt spring som temperaturen kommer til at tage indenfor de næste par dage.

Sne på vej

Det er ikke kun kulde danskerne kan se frem til i disse uger, der kommer også til at falde en hel del sne.

I dag tirsdag ventes der spredte slud- eller snebyger, og det samme ventes i nat.

Onsdag ventes ligeledes en del sne- eller sludbyger, mens der også torsdag vil falde en del sne. Det kan blive ret kraftige snefald lokalt skriver DMI.

Fredag kommer der også spredte snebyger, men til gengæld vil der også være en lille mulighed for sol i løbet af dagen.

Lørdag kommer der ikke overraskende slud- og snebyger, mens søndag til gengæld ser ud til at blive den eneste dag uden sne.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig