Elon Musk melder ud: Vil træde tilbage, så snart han finder nogen "dum nok til at tage jobbet"

21/12/22 07:58

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Elon Musk har sagt, at han vil trække sig som administrerende direktør for Twitter, når han kan finde en, der er "dum nok til at tage jobbet."

Elon Musk har bekræftet, at han vil træde tilbage som administrerende direktør for Twitter, så snart han finder nogen "dum nok til at tage jobbet".

Tesla- og SpaceX-chefen har sagt, at han planlægger at forblive Twitters administrerende direktør, indtil han kan finde nogen, der er villig til at erstatte ham.

Musks meddelelse kom, efter at millioner af Twitter-brugere bad ham om at træde tilbage i en meningsmåling, som milliardæren selv lavede og lovede at overholde.

Mere end 57 % af brugerne, der stemte i afstemningen, ønskede, at han skulle træde tilbage.

"Jeg vil træde tilbage som administrerende direktør, så snart jeg finder nogen dum nok til at tage jobbet!" Tweetede Elon Musk tirsdag. "Derefter vil jeg bare køre software- og serverteamene," tilføjede han.

Siden han overtog Twitter i slutningen af ​​oktober, har Musks kandidatur som CEO været præget af hurtigt udstedte regler og politikker, der ofte er blevet trukket tilbage eller ændret kort efter at være blevet offentliggjort.

Han har også fremmedgjort nogle investorer i hans elbilfirma Tesla, som er bekymrede over, at Twitter tager for meget af hans opmærksomhed. Det skriver Mirror.

Nogle af Musks handlinger har foruroliget Twitter-annoncører og udelukket brugere.

Der har også været den fumlede udrulning af Twitter Blue-abonnementstjenesten, og nogle annoncører har stoppet deres udgifter med firmaet på grund af bekymringer om Elon Musks "absolutte ytringsfrihed".

Elon Musk, der også leder SpaceX-raketfirmaet, har tidligere erkendt, hvor svært det vil være at finde nogen til at tage over som Twitter CEO.