Elton John med hårde udmeldinger om Michael Jackson

27/09/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Elton John har indrømmet, at afdøde Michael Jackson efter hans erfaring var en “foruroligende” person at være sammen med.

Mest læste i dag

Den 75 verdensstjerne kom ifølge Unilad, med afsløringen i sin erindringsbog hvor han mindedes sine interaktioner med kongen af pop, der døde i 2009 i en alder af 50 år. 

Elton John beskrev Michael Jackson, der havde flere beskyldninger om seksuelt misbrug af børn mod ham, som psykisk syg og en “foruroligende person at være sammen med”. 

Sangeren forklarede, at han først stødte på Michael Jackson, da han var barn, og han var angiveligt en helt anden person dengang.

“Jeg havde kendt Michael, siden han var 13 eller 14 år,” skrev Elton.

“Han var bare den mest bedårende dreng, man kunne forestille sig. Men på et tidspunkt i de mellemliggende år begyndte han at løsrive sig væk fra verden og væk fra virkeligheden, som Elvis Presley gjorde.” 

Sangeren afslørede, hvad han troede var bag ændringen i Michael Jacksons karakter og spekulerede i, at det var resultatet af hans afhængighed af receptpligtig medicin.

“Gud ved, hvad der foregik i hans hoved, og Gud ved, hvilken receptpligtig medicin han blev pumpet fuld af, men hver gang jeg så ham i hans senere år, tænkte jeg at den stakkels fyr havde mistet sig selv helt,” fortsatte Elton.

“Det mener jeg ikke på den muntre måde. Han var virkelig psykisk syg, en foruroligende person at være sammen med.”

Eltons ord om Michael Jacksons påståede mentale tilstand kommer efter udgivelsen af den højt profilerede dokumentarserie “Leaving Neverland” i 2019, som genbehandlede anklagerne om sexmisbrug mod sangeren.

Mens Elton ikke kommenterede beskyldningerne specifikt, berørte han det faktum, at Michael syntes at foretrække selskab med børn frem for voksne. 

Han skrev: 

“Af en eller anden grund kunne han slet ikke klare voksent selskab.”

Jackson var ikke det eneste berømte ansigt, som Elton åbnede op omkring i erindringsbogen, da han også skrev om den nyligt afdøde dronning Elizabeth II. 

Som andre folk har antydet om den afdøde monark, mente han, at hun havde en fantastisk sans for humor.

Anbefalet til dig