Elvira Pitzner frikendt: Her kan hun komme tilbage til Danmark

Af: Lucas Andreas

|

07/02/2024

Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix
Hun kan nu ånde lettet op.

Mest læste i dag

Den kendte diamantarving, Elvira Pitzner, har siden november været fanget i Dubai. Her har hun været fastholdt grundet en retssag, som eksmanden Milad Saadati startede, da han anklagede Elvira Pitzner samt vennen Mortada Haddad for utroskab. Men nu er der godt nyt i sagen.

Elvira Pitzner og Mortada Haddad har haft stor mediebevågenhed, siden det blev offentligt kendt, at Elviras eksmand Milad Saadati tog dem i en retssag i Dubai på en anklage for utroskab. Onsdag formiddag er de to så blevet frikendt af Dubai Courts. Denne afgørelse markerer afslutningen på en sag, der har kastet lange skygger over dem siden november. Ifølge deres forsvarer, Noura Taysser, er de to nu renset for alle anklager, en nyhed som uden tvivl bringer en enorm lettelse for dem begge.

Detaljerne omkring frikendelsen er stadig under udarbejdelse, og Pitzner samt Haddad har foreløbigt valgt at holde detaljerne tæt ind til kroppen. De har dog annonceret, at de vil udsende en officiel udtalelse, når de er klar til at dele mere om dommens indhold og konsekvenser.

Ved deres fremtræden uden for retten, beskrevet af Ekstra Bladet, fremstod de to venner både lettet og samtidig afdæmpede, et billede på de følelsesmæssige rutsjebaneture, de utvivlsomt har gennemgået igennem denne prøvelse. Spørgsmålet om, hvornår de kan forlade Dubai og vende tilbage til Danmark, hænger stadig i luften, men ifølge Taysser, skulle det ske "soon", hvilket antyder, at deres hjemrejse er nært forestående.

Det er værd at bemærke, at anklagerne mod Pitzner og Haddad oprindeligt blev rejst af Pitzners ekskæreste, Milad Saadati, som også var til stede i retten. Efter domsafsigelsen forlod han retsbygningen kort inden de to anklagede.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig