Emil om Carolines exit i Den store bagedyst: Glad for hun ikke nåede finalen

Foto: Carsten Mol / DR

Emil selv følte en stor lettelse, da han røg ud af Den store bagedyst - og nu føler han den samme lettelse, over at kæresten Caroline nu er røget ud.

Han fortæller, at det var lettelse for dem begge, at Caroline røg ud og dermed ikke gik videre til årets finale. 

“Det var sådan en lettelse for os begge to. Mest fordi det var så hårdt til sidst. Jeg ved godt, at det er det typiske svar, men det er også det rigtige. De sidste to programmer er lavet i forlængelse af hinanden, så to programmer skulle laves på fire dage - og det er altså hårdt, fortæller Emil til Her & Nu.

Han fortæller også, at det havde været vildt hårdt for kæresten Caroline, at være med i finalen, når der ikke var længere tid mellem semifinalen og finalen. De to programmer blev nemlig optaget i forlængelse af hinanden og løb derfor kun over fire dage. 

Læs også

Stor overraskelse: Så længe "smitter" man

På grund af corona-situationen har deltagerne gennem hele programmet, haft mindre tid til at øve sig, end normalt.

Der var ikke meget brug for trøst

Derfor stod Emil også klar til at trøste Caroline efter hendes exit, men fortæller at hun faktisk ikke behøvede meget trøst. Der havde hun haft mere brug for trøst, gennem programmerne, hvor det begyndte at tære på kræfterne. 

“Det har kan komme til at lyde forkert, men jeg håbede for hende, at hun ikke ville komme så langt (til finalen, red.). Det ville ikke være sundt for hende og det kunne være blevet værre ved finalen.

Tidligere har Emil fortalt, at hans egen exit fra Bagedysten var en forløsning. Den unge arkitektstuderende røg ud, da hans forsøg på at lave “tabte isvafler” mislykkedes. 

Måtte haste afsted til skadestuen

Emil var endnu ikke kommet ind på arkitektskolen, da han røg ud af Bagedysten. Faktisk havde han netop været til optagelsesprøve og havde også været godt presset, da han samtidig skulle nå at øve sig, til den kommende dyst i konkurrencen.

Derfor havde han kun få dage til at øve sig, hvor han havde brugt to af dagene til at øve sig på kagerne. Her fik han snittet sig dybt i fingeren og måtte stoppe sin øve-bagning og i stedet sætte kursen mod skadestuen. Det betød at han aldrig fik øvet sine “tabte isvafler” og det kostede ham pladsen i dette års Bagedyst. 

Emil fortæller at han måtte gå til opgaven med et åbent sind og nyde det så godt han kunne - og så måtte det gå, som det nu kunne. Men samtidig var det en forløsning, da de sagde hans navn og han røg ud. 

Det kan du læse mere om her: 

Læs også

Den store bagedyst: Exit var en lettelse

Den store bagedyst sendes kl.20 på DR 1.

 

 

 

 

Læs også