Emilie Mengs veninde fortæller: Begyndte at se spøgelser

28/04/2023

Ida Hansson

Foto: Privat
Emilie Mengs veninde fortæller nu, at morderen også har taget en del af hendes liv.

Mest læste i dag

I onsdags fik Danmark svar på de tanker, som mange sikkert har tænkte. "Kunne den 32-årige mand have noget at gøre med Emilie Mengs forsvinden og mord tilbage i 2016?"

Svaret gav politiet, da de fortalte, at den 32-årige mand, der lige nu sidder varetægtfængslet for at bortført og voldtaget 13-årige Filippa, også er sigtet i sagen om Emilie Meng.

17-årige Emilie Meng forsvandt sporløst fra Korsør station efter en bytur med sine veninder.

Givetvis har den frygtelige hændelse sat dybe spor i mange- særligt Emilie Mengs venner, som som givetvis har været meget præget af tragedien.

"Jeg begyndte at se spøgelser. Hvis jeg stod på Slagelse station alene på vej hjem fra byen, og en enlig dreng kom hen imod mig, så blev min første tanke, at jeg skulle hen, hvor der var et kamera. Han kunne godt være et monster," siger Lilli Schou til Sjællandske Nyheder ifølge SE og HØR.

Ydermere fortæller hun, at hun tydeligt husker den dag, hvor hendes mor fortalte, at Emilie var forsvundet.

Lilli var selv taget tidligere hjem fra byen samme aften, da hun skulle op og arbejde tidligt den næste dag.

Ikke tidligere dømt

Efter pressemødet har den 32-åriges straffeattest set dagens lys.

En søgning i systemerne hos byretten i Næstved bekræftede, at den 32-årige mand, der er sigtet i flere rædselsvækkende sager, har en ren straffeattest. Det skriver Sjællandske Nyheder.

Manden er altså ikke dømt for noget i Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds, lyder meldingen fra Retten i Næstved, der har gennemsøgt rettens systemer.

Den 32-årige mand nægter sig skyldig i de seneste sigtelser, men i sagen om den 13-årige pige har han kendt sig delvist skyldig i nogle af sigtelserne.

Hvilke forhold han har nægtet, og hvilke forhold han har tilstået delvist, vides endnu ikke.

Anbefalet til dig