En 33-årig kvinde tog i Rema 1000 for at købe mælk: Så endte hun med at blive dagens helt

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En smuttur i Rema 1000 forløb sig nok ikke, som den 33-årige havde forestillet sig.

Lige nu læser andre også

Da en 33-årig kvinde ved navn Nosheen Irshad besluttede sig for at tage i Rema 1000 på Østbrovej i Glostrup for at købe mælk, havde hun ingen anelse om, hvad der ventede hende.

Det, der startede som en almindelig mandag, tog nemlig en uventet drejning, da Nosheen blev sat i en situation, som hun ikke just var forberedt på.

Sådan skriver Sjællandske Nyheder.

En ældre kvinde, som tydeligt var forvirret og ude af stand til at kommunikere på dansk, havde vakt bekymring hos både politi og de ansatte i Rema 1000.

Kvinden vidste ikke, hvem hun var, eller hvor hun boede, og der var et akut behov for hjælp til at forstå hende.

Heldigvis var Nosheen Irshad til stede og klar til at hjælpe. Med sine sproglige færdigheder i urdu - et sprog, som den ældre kvinde kunne tale - blev hun en vaskeægte helt og løste problemet i en ellers svær situation.

Det lykkedes nemlig for Nosheen at få afgørende informationer fra kvinden, hvilket gjorde, at politiet kunne kontakte kvindens pårørende.

En time senere ankom et familiemedlem til butikken og sørgede for, at den ældre kvinde kom sikkert hjem.

Denne handling af medmenneskelighed fra Nosheen blev anerkendt af Vestegnens Politi, som takkede Nosheen Irshad for hendes tålmodighed og beslutsomhed.

Ved en ceremoni på politigården i Albertslund overrakte politidirektør Kim Christiansen en dusør til Nosheen som tak for hendes indsats.

"Jeg føler ikke, jeg har gjort noget specielt. Jeg hjalp blot en ældre dement kvinde. Hun troede, at jeg var hendes datter, så hun var rigtig glad for mig, og hun var smaddersød", lyder det fra Nosheen Irshad om episoden, der fandt sted i august måned 2023.

I går fik Nosheen overrakt sin dusør.

Anbefalet til dig