En æra er forbi: Nye Borgerlige opløses

Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
En æra er forbi.

Lige nu læser andre også

Der er løbet meget vand i åen for det borgerlige parti de seneste år, men nu vinker de farvel til et parti, der må siges at have delt vandene, da Nye Borgerlige opløses.

Pernille Vermund har i dag lavet et opslag på Facebook, hvori hun meddeler, at folketingsgruppen skal nedlægges og partiet opløses.

I opslaget skiver hun, at hvis det borgerlige Danmark skal genrejses, så bliver det med færre partier, så alle gode kræfter kan samles.

Hun fortæller i samme ombæring, at det bestemt ikke har været en let beslutning:

"Hvis vi skal genrejse det borgerlige Danmark, er der brug for at samle alle gode kræfter – men i lidt færre borgerlige partier", skriver Pernille Vermund og fortsætter:

"Vores politiske ild fortsætter, men vi ønsker fremover at bruge vores kræfter mere konstruktivt, end det har været os muligt det sidste år. Det er ikke en let beslutning, men det er det eneste rigtige at gøre."

Afslutningsvis benytter hun lejligheden til at takke alle de ildsjæle, der har hjulpet Nye Borgerlige gennem de seneste otte år, hvor partiet har eksisteret:

"Afslutningsvis gerne sige tusind tak til alle de ildsjæle, som har hjulpet Nye Borgerlige gennem de seneste otte år. Det gælder alle kræfterne i baglandet, de frivillige i lokalforeningerne, de folkevalgte og ikke mindst de ansatte på sekretariatet. Alle i og omkring Nye Borgerlige."

Du kan læse Pernille Vermunds opslag herunder.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig