En almindelig dag tog en uhyggelig drejning: Købmand i REMA 1000 har ikke oplevet det før

05/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Efter 20 år i branchen var det første gang nogensinde, han oplevede det.

Mest læste i dag

Sent lørdag udspillede der sig en yderst chokerende episode i Rema 1000 på Østergade i Rødekro, som gør, at butikken nu holder lukket.

Ifølge vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, var det klokken 16.45, at den uhyggelige episode fandt sted.

Her var to personer nemlig gået ind i butikken iført masker, og de havde truet sig frem til at få udleveret nogle kontanter fra butikkens kasse.

Det skriver JydskeVestkysten.

Gerningsmændene er fortsat på fri fod efter den chokerende episode, men det er ikke ensbetydende med at politiet ikke har håb for at finde dem:

“Efterforskningen kører forsat på højtryk. Vi har fået et tip, som vi kigger nærmere ind i, og ellers har vi afhørt mange vidner lørdag eftermiddag, som var ude og handle eller opholdt sig i nærheden. Så vi har mange informationer, vi skal kigge nærmere på”, lyder det fra Jan Rasmussen, politikommissær fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Købmanden bryder tavsheden

Købmanden, der har arbejdet mange år i butikken og branchen, fortæller yderligere, at han aldrig har været ude for noget lignende:

“Jeg har været købmand her i næsten 13 år og 20 år i detailbranchen, og jeg har aldrig nogensinde oplevet det. Det er heldigvis ekstremt sjældent, at det sker, og vi gør selvfølgelig alt for at beskytte vores medarbejdere og holde vores kontantbeholdning nede, så vi ikke frister svage sjæle”, udtaler Morten Juhl, der er købmand i Rema 1000-butikken.

Personalet er mærket efter den voldsomme episode, men til trods for at episode har sat sig, så har de alle det godt. En krisepsykolog er i kontakt med de medarbejdere, der var til stede, da røveriet fandt sted.

Hvis du har informationer om røveriet, så skal du kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Anbefalet til dig