En anden havde fået pladsen: Sådan endte Kasper Fisker alligevel i 'Vild med dans'

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Kasper Fisker endte med at vinde hele programmet sammen med Karina Frimodt.

Mest læste i dag

Den evigt populære liebhavermægler, Lars Elbæk, stod sidste år til at skifte ejendomshandler ud med 'Vild med dans', men til allersidst måtte han trække sig grundet uventet travlhed.

Lars Elbæk, som også har deltaget i andre TV 2-programmer, herunder 'Vandkant til salg', skulle oprindeligt have danset sammen med Karina Frimodt, som endte med at vinde konkurrencen med den tidligere fodboldspiller, Kasper Fisker.

Sådan skriver BILLED-BLADET.

Elbæks pludselig afbud var en direkte konsekvens af, at arbejdspresset tog til:

"Jeg skulle have været med i ”Vild med dans” sidste år. Det hele var aftalt, og jeg havde fået Karina Frimodt til dansepartner. Timingen viste sig desværre at være dårlig, og jeg måtte trække mig i sidste øjeblik", siger han.

Til trods for skuffelsen over ikke at kunne deltage, ser Lars Elbæk positivt på situationen og udelukker ikke muligheden for at sige ja til en anden chance i fremtiden.

Kasper Fisker blev kontaktet sent

Som tidligere nævnt var det Kasper Fisker, der overtog Lars Elbæks plads, og han har tidligere fortalt til BILLED-BLADET, at han fik tilbuddet kun én uge før, han skulle være med:

"Jeg kom ret sent med. Jeg tror, jeg var den sidste deltager, der blev spurgt. De ringede til mig, mens jeg stod midt på gaden i Kyiv. En caster spørger, om jeg vil være med. Det er cirka en uge inden. Jeg siger, at det vil jeg gerne, men der er noget praktik. Jeg skulle lige høre min kone."

Anbefalet til dig