En anderledes jul: 'Quality Street' med stor ændring

04/10/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Julen bliver lidt anderledes i år – da en af ​​vores festlige favoritter får et helt nyt look.

Mest læste i dag

Quality Street-chokolader vil miste deres berømte plastikindpakninger i løbet af de kommende uger i et forsøg på at blive grønne og mere miljøvendlig.

I stedet vil chokoladerne blive pakket ind i vokspapir, for at sikre, at emballagen er genanvendelig.

Fjernelsen af ​​den gennemsigtige plastikemballage vil afslutte 86 års tradition – men vil bidrage til at reducere de to milliarder søde indpakninger, der i øjeblikket ryger på losseplads hvert år.

Ni af de 11 chokolader vil gennemgå makeoveren, men de to slik, der bare bruger folie (den Orange Crunch og den Grønne Trekant), er indstillet på at forblive de samme. Det skriver Metro.

Denne ændring vil dog ikke ske på én gang – faktisk vil det tage flere måneder at gennemføre.

Som et resultat vil chokoladeelskere finde en blanding af både gamle og nye indpakninger i deres Christmas Quality Street-kartoner, poser, bøtter og dåser.

Men frygt ej, det ser ud til, at chokoladerne stadig vil have de samme farvede indpakninger til at repræsentere deres forskellige smag – så hasselnød bliver lilla og fudge vil være pink osv.

Nestle har afsløret, at KitKats også vil få en miljøvenlig makeover - med indpakning lavet af 80 % genbrugsplast.

Cheryl Allen, chef for bæredygtighed hos Nestle, siger, at virksomheden overvejede beslutningen nøje.

"Quality Street er et mærke, som folk føler meget for. Vi ved, at det er rigtig vigtigt at åbne låget og se "juvelerne", som vi kalder dem. Vi synes, vi har gjort et rigtig godt stykke arbejde med redesignet, og føler os sikre på, at folk vil reagere positivt," sagde hun.

Anbefalet til dig