En brud opdagede, at hendes gom var utro: Så tog hun den ultimative hævn

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Hævnen var sød.

Mest læste i dag

Den der ler sidst, ler bedst.

En brud fik noget af en rystende afsløring, kort inden hun skulle gå ned ad kirkegulvet for at gifte sig med den mand, hun troede var hendes livs kærlighed.

Hendes forlovede havde været hende utro, og sandheden blev afsløret gennem en anonym sms aftenen før brylluppet.

Efter at have været sammen i seks år havde kvinden ingen mistanke om, at hendes elskede partner var involveret med en anden i al hemmelighed. 

Det skriver The Mirror.

Kvinden har talt ud om episoden til Body and Soul, ønskede kvinden at forblive anonym, og forklarede, at hun opholdt sig på et hotel sammen med nogle venner, da den chokerende sms tikkede ind.

Da en besked dukkede op på hendes telefon, troede hun først, at det var en lykønskning til deres kommende bryllup. 

Men i stedet var der en række skærmbilleder af beskeder, hendes forlovede havde sendt til afsenderen, med ordene: “Jeg ville ikke gifte mig med ham. Vil du?”

Den kommende brud læste alle beskederne på skærmbillederne mellem hendes forlovede og den mystiske kvinde, inklusive selfies af dem sammen. 

Da hun kontrollerede datoerne, indså hun, at dette havde stået på i flere måneder, og nogle af beskederne var sendt for få dage siden. I en af beskederne stod der:

“Din krop er fucking fantastisk. Og for fanden, du ved, hvordan du skal bruge den.”

Derudover var der også en besked, hvori det fremgik, at de planlagde at flygte sammen.

Sms’erne fik den kommende brud til at bryde grædende sammen, og hun viste beskederne til sine venner. 

De opfordrede hende til straks at ringe til sin forlovede og aflyse brylluppet. Men i stedet besluttede hun at planlægge en episk hævn.

Hun besluttede at gå op ad kirkegangen og ‘afsløre’ ham foran alle hans venner og familie.

“Jeg gik langsomt ned ad kirkegulvet, iført min drømmekjole, der nu blot føltes som en forklædning. Da han så mit ansigt, vidste han, at jeg ikke var en kvinde fyldt med lykke på sin store dag, men han anede ikke, hvad der skulle ske. Jeg stod frem ved alteret, tog en dyb indånding og stod ansigt til ansigt med vores venner og familie, og jeg fortalte dem sandheden.”

Der gik chokbølger gennem kirken, da sandheden så dagens lys. Hun trak sin telefon frem og læste hvert eneste ord fra beskederne, hun havde modtaget aftenen før, hvilket fik ham til at forlade kirken uden at sige et eneste ord.

Anbefalet til dig