En indkøbstur i Kvickly tog en uventet drejning for en 82-årig kvinde

19/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Tirsdag aften fandt episoden sted.

Mest læste i dag

En 82-årig kvinde skulle en tirsdag aften handle ind i den lokale Kvickly, men pludselig tog indkøbsturen en uventet drejning.

I Kvickly-butikken, der ligger i Varde, var der en udenlandsk mand, der henvendte sig til hende, da hun var på vej op til kassen for at betale for sine varer.

Det skriver JydskeVestkysten.

Manden bad hende om at oversætte teksten på en vare, men det skulle vise sig, at hensigten var en helt anden.

Da den 82-årige kvinde nåede op til kassen efter at have hjulpet manden med at oversætte teksten, og her gik det op for hende, hvad der var sket.

Hun manglede nemlig sin pung. Episoden har fået politiet til at reagere, og Erik Lindholt, vagtchef, har udtalt, at det har været en træls oplevelse for den 82-årige kvinde.

I skrivende stund er politiet i gang med at efterforske episoden. Det er endnu ikke kommet frem, om der er overvågningsbilleder eller optagelser fra butikken, som kan hjælpe dem på rette spor.

Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt et signalement af gerningsmanden: 

Mellemøstligt udseende, 30-35 år, 160-165 centimeter høj, mørkt hår og mørk skægstubbe. Manden havde en mørkeblå sweatshirt på med lynlås i, mørke bukser samt en kasket.

Det er ikke længe siden, at en lignende episode fandt sted i REMA 1000, men der var der to om at begå tyveriet. Det kan du læse om ved at klikke herunder.

Anbefalet til dig