En mor gik i chok da hun finder ud af hvad læreren har gjort

08/08/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En mor gik i panik da hun skulle hente sin søn.

Mest læste i dag

Brieanna Dickson gik næsten i panik torsdag, da hun ankom til Emerson Elementary i Mesa, USA, for at afhente sin søn, Arriyon, fra sin første dag i skolen. 

Han var ikke i afhentningsområdet, hvor han skulle være. 

Brieanna sagde: 

“Jeg kom derhen, og kunne ikke se ham udenfor sammen med resten af børnene. Jeg steg ud af bilen og spurgte, hvor min søn var, og ingen vidste det.”

“Jeg var nødt til at spørge fire eller fem forskellige, indtil der til sidst kom en lærer hen til mig og spurgte, hvem jeg ledte efter. Jeg gav hende min søns navn.” 

Efter en hurtig søgning, kunne læreren stadig ikke give noget svar. 

Brieanna sagde: 

“Hun kom tilbage og sagde, at ingen vidste hvor han var.” 

“Jeg fortsatte, og gik til kontoret og spurgte dem hvor min søn var. Alle ledte, og til sidst låste de portene til skolen, så alle kunne lede efter ham på skolen, i de forskellige klasseværelser og på toiletterne, men han var stadig ingen steder at finde.”

Moren forklarede videre, at politiet i Mesa blev tilkaldt for at søge, da hun fandt ud af, at hendes søn havde meldt at han ville gå, til en ny lærervikar, der tilsyneladende ikke kendte den korrekte procedure. 

“Det var meget traumatisk, at dukke op til sit barns første skoledag, første dag i de små klasser, og så ikke kunne finde ham. Ingen vidste noget, og da jeg så fik fat i en lærer, hørte jeg hende tale med de andre lærere, der gennemgik proceduren for eleverne, og det eneste, hun sagde var ‘åh?’ Jeg spurgte hende: ‘Hvad mener du med åh?’, ‘Hvor er min søn?’ Ja vi kan ikke finde ham, og hendes holdning var lidt for selvtilfreds, næsten som om hun syntes, det var sjovt eller noget,” husker Brieanna.

Endelig, omkring en halv time senere, blev Brieannas søn fundet af politiet, cirka 250 meter fra skolen.

Mesa politi hentede hendes søn og returnerede ham sikkert til hende på skolen. Det skriver abc15.

Brieanna pressede skolens ledere, for at finde ud af, hvad der skete. 

Brieanna forklarede: 

“Jeg fik endelig min søn ind i bilen og der spurgte jeg ham hvad der var sket.” 

Han sagde: 

“Læreren sagde, at jeg skulle gå.” 

Brieanna forklarede videre: 

“Så jeg gik ind på rektors kontor og spurgte hvad de vil gøre ved det her. Hvorfor siger hun til en femårig, at han skal gå. Han skal ikke gå hjem alene, og dette er ikke et sikkert sted at sende små børn ud alene.” 

Skolen udsendte følgende udtalelse dagen efter: 

“Mesa Public Schools er taknemmelig for, at eleven blev sikkert genforenet med sin familie med hjælp fra politiet. Skolen har været i kontakt med forældrene om hændelsen og vil i dag indlede skærpede afskedigelsesprocedurer for sine yngste elever. Studerendes sikkerhed er vores højeste prioritet, og vi ser efter enhver mulighed for at forbedre.”

Brieanna siger, at hendes søn bliver okay igen. Han var glad i et stykke tid den følgende morgen, men hans humør ændrede sig, da han kom i skole. 

Hun sagde: 

“Da jeg satte ham af i klassen, begyndte han at græde og jeg spurgte ham hvad der var galt, og han så bare ud som om, han var bange og ikke ønskede at blive efterladt der.”

Anbefalet til dig