En mor i dilemma: Vil ikke lade sine børn tage til deres fars bryllup medmindre hun selv bliver inviteret

Af: Naja Radik

|

14/07/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mor, har forbudt sine børn, at tage til deres fars bryllup, medmindre hun får en invitation til hans og hans forlovedes bryllup.

Mest læste i dag

Moren til to har sagt, at hendes børn der er henholdsvis 13 og 10 år, skal være brudepiger for deres fars forlovede og at pigerne er virkelig begejstrede for at skulle det. Det skriver The Sun.

Hun har dog sagt, at hun ikke vil lade dem deltage i brylluppet, hvis hun ikke får en invitationen, på trods af, at hun indrømmer, at hun ikke kan tåle sin eksmands nye partner Ava. 

I et Reddit oplag skrev hun: 

“Jeg har to børn med min eks. Min eks og hans partner gennem seks år, Ava, skal giftes om tre uger og mine børn skal være brudepiger for Ava.”

“Mine børn er virkelig begejstrede for, at være med til brylluppet og har elsket, at vælge kjoler og frisurer.”

“Jeg kan ikke udstå hende Ava. Jeg føler, at hun ofte forsøger, at blive mor til mine børn, når de bor hos dem, og hendes familie omtaler dem konstant som deres børnebørn.”

“Mine børn kalder dem endda bedstemor og bedstefar.” 

“Ava bakker mig heller ikke op i problemer, som jeg har med min eks, når det kommer til børnene, og vil ikke besvare mine opkald eller beskeder, når børnene er hos deres far.”

“Bortset fra det, ignorerer hun mig, fordi hun ikke vil blandes ind i forældreproblemer.”

“Hun nægter også, at være alene med mig, når vi afleverer og henter børnene.”

“Da jeg forlangte, at vide, hvorfor har det sådan, sagde hun, at det var fordi, jeg gør hende utilpas, da jeg altid er efter min eks og taler om alle de lorte ting, han gjorde i vores forhold.”

“Jeg fandt ud af, at jeg ikke var inviteret til brylluppet, men jeg gik ud fra, at jeg i det mindste var inviteret, nu hvor mine børn er involveret.”

“Da jeg blev ked af det, sagde min eks, at han ville få lavet billeder af børnene, og at jeg kunne få et par, men at han ikke ville have mig der. 

“Jeg er ret vred over det, da ja jeg synes, at jeg i det mindste burde inviteres til ceremonien.” 

“Jeg overvejer, at fortælle min eks og Ava, at jeg ikke ønsker, at mine børn skal være til deres bryllup, medmindre jeg også er der.” 

Moren redigerede også senere opslaget, for at sige, at hun vil have en invitation, fordi hendes børn ikke har været til bryllup før. 

Hun tilføjede: 

“Mine børn har aldrig været til et bryllup. Og jeg ved, at jeg ikke kan tåle bruden, men jeg var spændt på, at se mine børn i flot tøj og så glade.” 

“De har talt non-stop om deres kjoler og hår, og det ville jeg gerne være en del af.” 

“Jeg ville ikke have gjort eller sagt noget, for at forstyrre, jeg ville bare se mine børn.” 

Folk var hurtige i kommentarfeltet på hendes indlæg, og hævdede, at moren var for meget. 

En person skrev: 

“De er også din eksmands børn. Og du er ikke inviteret til bryllup, fordi du tydeligvis hader bruden.” 

En anden skrev: 

“Helt ærligt, så er du allerede røvhullet. Hvorfor i alverden skulle du forvente, at blive inviteret til deres bryllup? Kom dog videre.” 

“De vil ikke have dig med, af åbenlyse grunde. Stopper du nogensinde op og tænker på andre end dit eget ego?” 

En tredje skrev: 

“Straf ikke dine børn, fordi du er jaloux over, at de opbygger et forhold til deres fremtidige stedmor og hendes familie.”

Anbefalet til dig