En oppustet Putin: Her er videoen, der giver næring til Parkinsons rygterne

22/04/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En video af Putin er gået viralt.

Mest læste i dag

En oppustet Putin blev set gribe fat i et bord, mens han krummede sig sammen og bankede kontinuerligt med foden, under et møde med sin forsvarschef - hvilket gav næring til rygter om, at han har Parkinsons.

Den aldrende autokrat virkede "svag og knap i stand til at holde sig selv oprejst", da han sad over for Sergei Shoigu, da han gav ordre om belejringen af ​​Mariupol.

Der har længe været mistanke om, at Putin kæmper en hemmelig helbredskamp – med teorier lige fra kræft til Parkinsons.

Foto: Twitter/@maxseddon

Og denne seneste optræden var en af ​​de mest chokerende til dato, da han ikke udstrålede noget af sin sædvanlige 'stærkmands-bravado'.

Putin så pjusket ud, i smerte og distraheret, da han bad Shoigu om at blokere Azovstal-stålværket, hvor mere end 1000 modige ukrainske forsvarere og civile er indelukket, "så en flue ikke kan komme ind".

Eksperter fortalte The Sun Online, hvordan denne seneste optræden af ​​Putin "ikke er portrættet af en sund Putin".

I videoen ses Putin optræde med et oppustet ansigt, mens han sidder dybt ned i sin stol. Hans fod ser ud til at banke i gulvtæppet konstant, og hans hånd griber fat i kanten af ​​bordet. Den gale tyran slipper ikke bordet under hele mødet, som varede 12 minutter.

Foto: Twitter/@maxseddon

Hans fingre er spændt under bordet, mens tommelfingeren sidder og rykker på på bordpladen, og han bruger det meste af udvekslingen på at banke  begge fødder ned i gulvet.

Putins sundhed har længe været kilden til rygter og spekulationer - men det er blevet rapporteret, at vestlige efterretningstjenester mener, at Putin ikke er en sund mand.

Kreml-embedsmænd har altid afvist, at der er noget galt med deres leder, som fylder 70 i oktober.

Professor Erik Bucy, en kropssprogsekspert fra Texas Tech University, sagde til The Sun Online: "Det er en forbløffende svækket Putin sammenlignet med den mand, vi observerede selv for et par år siden.

"En handlekraftig præsident ville ikke behøve at holde sig oprejst med en udstrakt hånd for at opnå løftestang og ville ikke være bekymret for at holde begge fødder plantet på jorden."

Han brugte eksemplet, da Richard Nixon optrådte under præsidentdebatten i 1960 mod JFK. Republikaneren virkede svag og var nødt til at styrke sig, mens han kom sig over en knæskade og udmattelse.

 

 

 

Anbefalet til dig