En række danskere får snart besked i e-Boks: Skal betale mindst 1.200 kroner

Foto: Privat
En særlig 'hilsen' er på vej til række danskere.

Mest læste i dag

En gruppe danskere kan snart forvente en ganske ubehagelig besked i deres e-Boks.

Den digitale postkasse, som kan indeholde alt fra lønsedler til vigtige meddelelser, bliver inden længe 'budbringer' af bøder, som en række danskere har sikret sig ved at køre for stærkt.

Politiet har nemlig haft ekstra fokus på fartsyndere, og fotovogne har fanget adskillige bilister i at trykke for hårdt på speederen.

Sådan skriver Folketidende.

Mandag lavede politiet en kontrolaktion ved motorvejen på Farø, hvor den tilladte hastighed er 90 km/t. På kun seks timer blev 113 bilister taget i at køre for stærkt ud af de 5442, der passerede fotovognen.

Ni af dem kørte endda så hurtigt, at de udover en bøde også får et klip i kørekortet.

Dagen efter rykkede fotovognen sydpå til Sydmotorvejen ved Sakskøbing, hvor hastighedsgrænsen er 110 km/t. Her blev 57 ud af 1427 bilister taget på fersk gerning i at overskride hastighedsgrænsen.

Særligt én bilist havde fart på, og vedkommende blev målt til at køre hele 147 km/t.

Disse aktioner viser tydeligt, at politiet har et skarpt øje på trafiksyndere, og de understreger vigtigheden af at overholde fartgrænserne. Det er ikke kun for at undgå bøder og klip i kørekortet, men også for alles sikkerhed på vejene.

Dem, der blev taget i at køre for hurtigt, kan se frem til en besked i e-Boks, som fortæller dem, at de skal betale 1.200 kroner - som er den mindste bødetakst for at køre for stærkt - eller mere.

For de berørte bilister bliver bøden en dyr lærestreg, der forhåbentlig får dem til at tænke sig om en ekstra gang, næste gang foden har sat sig fast på speederen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig