En trist Dennis Knudsen taler ud efter shitstorm

Nyheder
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
En særlig del gør ekstra ondt på Dennis Knudsen.

Lige nu læser andre også

I fredags tabte Dennis Knudsen hovedet, da han valgte at få en bom op for at komme ombord på aftenens sidste færdige til Odden fra Molslinjens færgehavn i Aarhus.

Kendisstylisten havde alle sine tre børn med i bilen, og de overværede altså hele situationen. 

Det har fået en masse danskere til tasterne, da de ikke mener, at han gik langt over grænsen foran sine egne børn.

De mange reaktioner Dennis Knudsen får på diverse sociale medier, lader dog ikke til at påvirke ham synderligt.

Det fortæller han til HER & NU.

“Der er en masse mennesker, der sidder og diskuterer min situation. Hvis jeg skulle sidde og bruge tid og kræfter på at læse, hvad de har af holdninger og meninger til mig, så ville jeg tage min luksustid fra mine kunder og mine børn”, udtaler han og uddyber, at han ikke gider at læse reaktionerne.

På trods af at han ikke selv gider at læse, hvad folk har at sige, så er han alligevel klar over, at alle reaktioner ikke er lige gode:

“Jeg ser selvfølgelig lidt af det og får fortalt lidt, men der er jo ingen af dem, der ved noget om det. Jeg forstår godt, at folk har en holdning til, at jeg er en idiot og så videre, det er fair nok, for det var idiotisk, det jeg gjorde. Men klappen gik ned”, fortæller han.

Det, der betyder mest for Dennis Knudsen, er, at folk kommenterer på, at det har været en forfærdelig oplevelse for hans børn.

Han beskriver, at det er den del, der gør ‘mest ondt’.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig