En tur i kiosken ændrede alt: "Jeg kan jo ikke fortælle det til nogen"

26/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meget kan ske, når man smutter ind forbi en kiosk.

Mest læste i dag

”Jeg tror, at 2023 bliver et godt år.”

Sådan lyder det med tydelig glæde i stemmen fra en af de 10 Lotto-spillere, der for nyligt var med til at vinde lige over 10 millioner kroner på et klubspil i en kiosk i Dyssegård ved København: Det blev til 1.001.681 kroner til hver.

”Man bliver jo helt glad i låget! Jeg troede først, at det var en million til deling. Jeg kunne ikke forstå det, for det virkede så uvirkeligt,” fortæller hun og tilføjer, at hun ikke er vant til at have så mange penge.

Hun har valgt kun at fortælle de allernærmeste om gevinsten, og det gør egentlig en lille smule ondt på hende.

”Det er jo en fantastisk historie, at jeg nu vinder en million, men jeg kan jo ikke fortælle den til nogen! Hvis du vidste, hvor mange gange, jeg har siddet og snakket med nogen om gevinsten, hvor jeg har haft lyst til at råbe ’DET ER MIG!’, siger hun med et grin i en pressemeddelelse.

Hun ærgrer sig dog ikke for alvor over, at hun ikke kan dele nyheden, for hun kan sagtens dele både nyheden og gevinsten med dem, der betyder mest for hende.

”Du kan ikke se på mig, at jeg er millionær, for jeg har ikke tænkt mig at begynde at bruge mange penge, men jeg har brugt lidt på folk, der tidligere har hjulpet mig,” siger hun og nævner, at hun både har købt nye vinduer og et nyt badeværelse til nogle af de nærmeste.

”Jeg har lyst til at råbe ud over det hele… endelig lykkedes det!” siger hun.

Anbefalet til dig