Endelig afgjort: Remee skal have 700.000 kr

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix.

Den tidligere 'X Factor'-dommer Remee kan se frem til en indbetaling på 700.000 kroner.

Remee Jackman, der blandt andet er kendt for sin rolle som dommer i 'X Factor', har god grund til at smile i dag.

Læs også

Lars Høgh taler ud om kræftsygdom

Hans tidligere personlige assistent Christian Hoeck er nemlig blevet dømt til at betale ham en godtgørelse, der beløber sig til 700.000 kroner.

Det står klart, efter landsretten har stadfæstet byrettens afgørelse i en sag, der har kørt mellem de to parter. Det bekræfter Østre Landsret til Ritzau.

Det er en sag, der ikke blot økonomisk, men også på det personlige plan har haft konsekvenser for hitproduceren. Derfor er det også en sag, der har optaget en stor del af hans liv, hvilket han tidligere har talt åbent om til Ekstra Bladet.

Remee valgte i sin tid at ansætte Christian Hoeck som rådgiver og personlig assistent. Det gjorde han, da han havde et ønske om at få bedre styr på sin økonomi, end hvad han selv mente, at han kunne på daværende tidspunkt.

Det viste sig dog, at der ikke var meget hjælp at hente hos Christian Hoeck. Faktisk viste det sig, at det forholdt sig stikmodsat.

I stedet for at betale Remees skat løbende, som var en af hans opgaver, havde assistenten i stedet brugt pengene på kasinoer og natklubber. Det resulterede i, at Remee pludselig stod med en stor gæld til både skat og Basis Bank, skriver SE og HØR.

Christian Hoeck er blevet dømt til at skulle betale 700.000 kroner i godtgørelse til Remee, selvom han faktisk er dømt for at have tilegnet sig halvanden million kroner fra hitmageren. En del af kravet er dog forældet, og kan derfor ikke retsforfølges.

Tilsyneladende er det dog heller ikke beløbet, der er det mest afgørende for Remee i denne sag.

Læs også

Verdenskendt komiker død

"Skaden er sket. Den har varet i ti år. Det her er en form for anerkendelse af, at det ikke er okay at gøre sådan her ved andre mennesker. Det allervigtigste for mig er, at der er en eller anden form for moralsk sløjfe på det," fortæller han til Ritzau.