Endelig er det sket: Farhad er blevet genforenet med familien

Nyheder
Foto: Sydøstjyllands Politi
Foto: Sydøstjyllands Politi
Farhad Tober har været forsvundet siden den 9. april 2022, og har ikke givet livstegn fra sig siden da.

Lige nu læser andre også

Han har været forsvundet i halvandet år, men nu er Farhad Tober endelig blevet genforenet med sin familie. Han forsvandt den 9. april sidste år, og siden da har familien forsøgt at finde ham, hvilket nu endelig er lykkedes.

Ifølge Ekstra Bladet er de blevet genforenet i centrum af Kiel tirsdag eftermiddag.

Da de fik at vide, at Farhad befandt sig i Kiel, tøvede familien ikke med at tage afsted. Ifølge hans onkel, Sulaiman Ibrahim, hoppede de ind i bilen og ræsede mod nabolandet i syd, så snart de fik at vide, hvor han var.

"Først på eftermiddagen sagde han, at han var kommet til Kiel, og vi tog afsted så hurtigt som muligt. Vi var fem i bilen, der tog afsted med det samme," siger han til Ekstra Bladet.

I bilen var Farhads mor, tre onkler og en moster. De var naturligvis alle meget glade for at se ham, hvorfor der var tale om en meget følelsesladet genforening i Kiel.

Sidst på eftermiddagen er der også blevet sendt bud efter resten af familien, der tæller hans tre brødre og tre søstre. Og det er faktisk ikke helt uden grund, at de har gjort dette. Derimod skyldes det, at familien har planer om at søge asyl i Tyskland.

Tirsdag aften ankom Farhads søskende i Kiel, og de havde selvfølgelig også glædet sig til at se deres bror.

Efter at være blevet genforenet, tog hele familien til en politistation i landet. Her fik de dog at vide, at de ikke kunne blive registreret på nuværende tidspunkt. Derfor blev de nødt til at køre til Neumünster, der ligger syd for Kiel.

Ifølge Ekstra Bladet forsøger familien så vidt muligt at skærme Farhad fra at udtale sig til pressen. Det er derfor kun hans onkler og moderne, der har udtalt sig.

"Han har været bange og traumatiseret," siger Farhads onkel Hefkre Ibrahim, da Ekstra Bladet spørger, hvorfor han ikke er rejst hjem til Danmark igen.

Anbefalet til dig