Endelig sker det! Fra i dag leverer McDonald’s mad til Aalborg og Nørresundby

14/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Shutterstock. Modelfoto af McDonald's
Vores bønner er blevet hørt. Endelig bringer McDonald’s ud. Fra i dag kan du bestille din mad fra JustEat, og få bragt din McDonald’s burger direkte til døren, hvis du bor i Aalborg eller Nørresundby.

Mest læste i dag

Mange har længe sukket efter at få McDonald’s bragt til døren. For det er noget af det eneste man craver, når man ligger og er tømmermændsplaget. Nu er ønsket endeligt blevet opfyldt, og McDonald’s kan komme direkte til din dør.

JustEat gør det muligt

I samarbejde med Just Eat skal McDonald’s i Aalborg nu til at bringe deres BigMacs og andre burgere ud. Så nu kan alle i Aalborg få bragt det lige til døren.  Det skriver Mig og Aalborg.

Det skaber stor glæde i Aalborg at de endelig kan få McDonald’s bragt til døren, og det er noget der længe har været efterspørgsel på.

”Vores kunder har faktisk gennem flere år efterspurgt måltider fra McDonald’s. I Aalborg-området, hvor levering af takeaway vækster med 15-20% i disse år, er det ingen undtagelse. Derfor er jeg også rigtig glad for, at vores kunder i Aalborg fra i dag kan klikke McDonald’s hjem til arbejdet, til festen, til kampen, eller hvor det nu passer dem. McDonald’s er et megabrand, og jeg tror på, at vi vil se en effekt i Aalborg, når to markedsledere stiller op sammen,” siger Carsten Boldt, adm. direktør i Just Eat til Mig og Aalborg.

69 kroner i levering

Det er dog ikke helt billigt at få leveret menuen til døren. 69 kroner koster det, så faktisk kan man vel få en helt ekstra menu for de penge. Men det er efterhånden også prisen for at få take-away leveret til døren. Så kan man selv vælge, om man vil bevæge sig ud og dermed for de samme penge få en ekstra menu eller betale for at JustEat klarer leveringen, og man kun behøver at bevæge sig ud til sin dør.

Alt i alt har det været længe ventet at få bragt McDonald’s til døren. Så det er en glædelig nyhed i Aalborg og omegn.

 

 

Anbefalet til dig