Endelig sker det: Nikolaj Jacobsen melder ud om det, alle taler om

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Nu melder landstræneren ud.

Mest læste i dag

Nikolaj Jacobsen og de danske håndboldherrer skal mødes til træning i maj måned.

Når de mødes, er der omtrent to måneder til, at den olympiske flamme tændes i Paris. Netop derfor ved landsholdsspillerne nok også godt, at de træder ind i en afgørende fase, hvor det gælder om at gøre sig fortjent til en plads på holdet.

Truppen til de kommende træninger blev offentliggjort i går på danskhåndbold.dk, og her var der flere ting, der sprang i øjnene.

Én af de ting var, at Mikkel Hansen ikke er udtaget.

Ekstra Bladet har nu spurgt Nikolaj Jacobsen ind til, hvorvidt danskerne skal forvente at se Mikkel Hansen til OL, og til det svarer han således:

"Det kan jeg jo ikke svare på, og det vil jeg heller ikke. Nu må vi se, hvordan hans fysik er, men holder fysikken, så ser det jo positivt ud. Men han har været ude i lang tid nu, så han skal lige have lov til at komme tilbage i kampform, og det skal han også nok komme", siger han. 

Han uddyber videre, at han ikke vil kommentere på Mikkel Hansens chancer for at deltage i legene:

"Jeg har stor respekt for, at det optager en masse mennesker, især også efter Mikkel har meldt det ud (at han stopper karrieren til sommer, red.), det gør det ikke mindre spændende, men der må I gætte jer til tingene."

Da Mikkel Hansen meldte ud, at han vil indstille karrieren til sommer, udtalte han i samme ombæring, at han meget gerne vil deltage i OL.

Om det ønske bliver opfyldt må tiden vise, men det står altså klart, at der ikke er stillet nogen garantier.

Her på redaktionen ønsker vi Mikkel Hansen god bedring, så han kan få lov til at afslutte sin flotte, flotte karriere med et brag.

Anbefalet til dig