Endelig! Snart vender ‘Landmand søger kærlighed’ tilbage

09/7/20 08:39

Sarah Steenfeldt

Lene Beier er vært på programmet 'Landmand søger kærlighed', som kan ses på TV2 og TV2 PLAY. Den nye sæson af programmet har premiere den 11. august.
Nu varer det ikke længe, for det populære program igen er tilbage på skærmen. Optagelserne bliver dog en lille smule anderledes end de plejer.

Corona-krisen har sat en kæp i hjulet for mange ting - heriblandt optagelser af tv-programmer. Blandt andet det populære TV2 program ‘Landmand søger kærlighed’, har derfor måtte vente med optagelserne. Det har nemlig været en udfordring at planlægge optagelser af programmet, i en tid hvor vores verden ser anderledes ud og vi også skal passe godt på hinanden.

Men nu er der godt nyt fra TV2, som løfter sløret for hvornår vi igen kan se, landmændene kaste sig ud i deres søgen på deres livs kærlighed, det skriver Ekstra Bladet.

På TV2’s Facebookside ‘Landmand søger kærlighed’, annoncerede de nemlig tidligere i dag at programmet inden længe ruller over skærmen igen. 

“Lene Beier er klar til at byde velkommen til endnu en sæson af ‘Landmand søger kærlighed’. Premiere 11. August. Glæder du dig lige så meget til at møde landmændene og deres bejlere, som vi gør? … Og for at det ikke skal være løgn, kam du i samme uge se ‘Den unge landmand’ på TV 2 PLAY. Premiere 15. august.” Lyder teksten under billedet med programmets smilende vært Lene Beier.  

Det er tilsyneladende faldet i god jord hos de mange ‘Landmand søger kærlighed’-fans, som ivrigt kommenterer og liker opslaget, med kommentarer om at de glæder sig.

 

Optagelserne bliver ikke helt som de plejer

I denne sæson kommer vi til at følge seks landmænd, som forfølger drømmen om at finde deres store kærlighed. Men optagelserne vil blive en lille smule anderledes i denne sæson. 

Det er blandt andet hensigten at programmet grundet corona, primært skal optages udendørs. Heldigvis har landmændene masser af plads til at kunne inddrage et lille område af deres landjord, som kan stilles til rådighed til optagelserne af programmet.  

Der er derudover også flere forhold, som produktionen skal tage hensyn til grundet corona. Der vil blandt andet blive skåret lidt ned i antallet af personer på produktionsholdet, så der er færrest muligt samlet under optagelserne. Der vil naturligvis også blive sørget for at produktionen sker med den rette afstand.  

TV2 fortæller også at hverken de eller produktionen vil opfordre deltagerne i programmet til at have fysisk kontakt - men at de heller ikke vil stå i vejen for det, hvis der er et gensidigt ønske om det mellem deltagerne, i forbindelse med optagelserne.