Endnu en trist melding fra Jensens Bøfhus

Nyheder
PR Foto
PR Foto
Forleden var det favoritsaucen der blev fjernet fra menukortet, og nu kommer der endnu en trist melding fra Jensens Bøfhus.

Mest læste i dag

Der bør ikke herske tvivl om, at der ikke er mange restaurantkæder i Danmark, der har opnået samme status som Jensens Bøfhus, som er en af de mest kæder herhjemme.

Til trods for dette, har det vist sig at være meget svært for kæden at tjene penge - og dermed også at kunne fremvise et regnskab med et overskud.

Det skriver Finans.

Ifølge er Jensens Bøfhus på vej med et nyt årsregnskab, som desværre ligner de tre seneste år. Det vil sige, at der igen er tale om et regnskab med underskud.

For at sikre den videre drift af den danske restaurantkæde, har der derfor været behov for, at der er blevet tilført mere kapital. Tilsyneladende er det dog ikke alle ejere, der har haft interesse i at tilføre mere kapital til selskabet.

Dette har nu fået konsekvenser for selskabet, det driver de mange restauranter, som ligger spredt ud over hele landet.

Konkret har det betydet, at Hans Bøgh-Sørensen har besluttet at forlade ejerkredsen. Derfor er hele ejerskabet af den danske restaurantkæde nu blevet overtaget af Georg Gundersen og Torben Østergaard Nielsen.

For at sikre den fremadrettet drift af selskabet, har de to velhavende mænd skudt yderligere 15 millioner kroner ind i firmaet.

Flere gange er der gjort forsøg på at vende forretningen til en overskudsforretning. Bl.a. valgte man i oktober sidste år at fjerne et ledelseslag, skære ned på omkostninger samt kigge hele organisationen igennem.

Christian Pagaard Junker, der er bestyrelsesformand i Jensens Bøfhus, fortæller til Finans, at man inden for en måned vil fremlægge et nyt årsregnskab, der byder på et underskud på i omegnen af 50 millioner danske kroner.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig